Póker Fórum Archívum > Multi table > Segítség, lenullázódtam!

JustHoldPlz
Válasz K1sk4rcs1 kommentjére
2011. febr. 18. 17:40

Aki ennyire lobbyzik mellette, miért nem ad neki? 3-4 ember is az új szupersztárnak tartja, akkor adjatok fejenként 50$, az életben sem hatalmas összeg. Kezdjen el 1-2$ on játsszani... Amúgy attól mert stacker van mögötte, el fogja tiltelni, semmiben nem fogja gátolni. A tilt alapból olyan idegállapot, amikor nem azt mérlegeled, hogy saját vagy másé. Gondolom isildurrnak sem saját br volt, amit pár nap alatt bebukott, de ha az is volt, ezerszer inkább tiltelném el más pénzét, mint a sajátomat.
Alapból nem is értem az egész topicot, mert 1$ sngkre 50buyin bőven elég, 50$ meg ma már nem nagy pénz, egy átlagember is simán költ annyit a hobbijára/hónap.
Ha még annyi sincs, mert persze ez is megeshet, diákmunkával kb 5nap alatt meg lehet keresni annyit, utánna meg lehet probálkozni 1$on, ha bukó újraindul a móka.
De mindezeken kívül, szerintem amíg tiltelni fogsz, mindig vissza fogsz bukni mindent, úgyhogy nem a stackerrel van a baj, hanem ezzel. Próbálj ezen változtatni, és mindenképp kis buyintől saját br-ből építkezni, pláne ha ilyen mennyiséget le tudsz játszani.

kiegek

NEM STACKER ----> STAKER !!!!!!!!!!!!!!!!!!

itt mindenki akkora player de 10bol 8 ember nem tudja normalisan leirni

chivasr911
Válasz JustHoldPlz kommentjére
2011. febr. 18. 17:53

nem értem ezt a nagy hurrogást.
én sem értem miért kell microra staker, de qva sokan keresnek ilyen tétre, és kapnak is.
egy kis scope-ozással ki lehet deríteni, h milyen téten mekkora nyerő. innentől kezdve aki akarja, az stake-eli, aki nem akarja az nem, ennyire egyszerű...
valószínűleg a srácnak jó képességei vannak, de bizonyos dolgokban megkérdőjelezhető a hozzáállása a pókerhez. Nagyobb kockázat nagyobb nyereség.
Engem nem érdekel különösebben ez az egész, nem foglalkozom ilyenekkel, de aki szintén így van vele, az nem értem minek irkál be ilyen álszent okosságokat.

K1sk4rcs1
Válasz chivasr911 kommentjére
2011. febr. 18. 17:57

*staker

Riddler1988
Válasz JustHoldPlz kommentjére
2011. márc. 1. 13:38

8) Nézzétek meg újra prolabs-on..
Akik lehurrogták és nem sztékelték azok elég nagy lehetőséget szalasztottak el..
Na de mindegy, ők tudják..

Zsipali
Válasz Riddler1988 kommentjére
2011. márc. 1. 14:47

Akik lehurrogták és nem sztékelték azok elég nagy lehetőséget szalasztottak el..

Te stake-eled?

trixilw
2011. márc. 1. 15:13

- Eddig sem az sng-vel volt a probléma, hanem hogy omaha cg-ben eltiltelte.
- Ránézve a grafjaira, belement egy hatalmas bukóba. Nem a bukással van a gond, hanem azzal, hogy abból mennyi lehet megint a tilt és mennyi a variancia.
- Nekem 187 dollár profit nem egy "hatalmas" lehetőség és bár kétségkívül szép, nem tudja senki, hogy két szinttel feljebb is meg tudná-e ezt csinálni.

Riddler1988
Válasz trixilw kommentjére
2011. márc. 2. 15:15

@Zsipali: nem, mert jelenleg Én is BR építő kisiparos vagyok, de Én ajánlottam Neki ezt az oldalt és hogy kérdezzen rá, hát ha akad staker..

bravesoul
Válasz prims kommentjére
2011. márc. 2. 15:20

Image

implied facepalm ftw :D

Riddler1988
Válasz bravesoul kommentjére
2011. márc. 2. 17:53

@Bravesoul: ezzel azt akarod mondani, hogy reklámozom magam?
Biztos abban lelem a boldogságom, hogy ide irkálhatom, hogy ajánlottam valakit!
Tényleg de menő vagyok.. Juhé!

Én csak ajánlás szintjén mondtam neki hogy kérdezzen rá! Igaz hogy nem a Föld legmegbízhatóbb üzlete lett volna, de SZERINTEM jó üzlet! El lehetett volna intézni, hogy biztosítva legyen. Ennyi!

De most már van rollja és ezzel minden megoldódott! Csak azért írtam tegnap, hogy lássátok nem a levegőbe beszéltem. Amúgy meg ha 1 hét múlva elkessezi, akkor meg nektek lesz igazatok!

Pííísz!

dfecco23
2011. márc. 2. 18:50

@Bravesoul: ezzel azt akarod mondani, hogy reklámozom magam?
Biztos abban lelem a boldogságom, hogy ide irkálhatom, hogy ajánlottam valakit!
Tényleg de menő vagyok.. Juhé!

Én csak ajánlás szintjén mondtam neki hogy kérdezzen rá! Igaz hogy nem a Föld legmegbízhatóbb üzlete lett volna, de SZERINTEM jó üzlet! El lehetett volna intézni, hogy biztosítva legyen. Ennyi!

De most már van rollja és ezzel minden megoldódott! Csak azért írtam tegnap, hogy lássátok nem a levegőbe beszéltem. Amúgy meg ha 1 hét múlva elkessezi, akkor meg nektek lesz igazatok!

Pííísz!

Image

Élő ügyfélszolgálat