Póker Fórum Archívum > Multi table > Segítség, lenullázódtam!

Csecse825
Válasz donadriano kommentjére
2011. febr. 17. 14:13

Ezek Kockapoker sit and go statjai:

SharkScope - The Largest Online Poker Tournament Results Database

Elég jók. Ha nem tiltezne, tényleg jó lenne. Senki nem akar küldeni neki pár száz dolcsit? Én azért gondolkodom rajta...

Küldtem egy emailt.

Kreta
Válasz Csecse825 kommentjére
2011. febr. 17. 14:48

20,40,60K HUF-ot?
Nem értem, ha valakinek van ideje, és tehetsége akkor az bagatel összegből is fel tudja építeni a rollját újra. 50$-t pedig meg lehet keresni szórólapozással is.
Azt viszont nem hiszem, hogy ha valaki eltilteli a komoly rollját az majd pont ez a pénzt nem fogja dupla vagy semmire feltenni.

fibrillo
Válasz Kreta kommentjére
2011. febr. 17. 15:00

Megfontolom

Én hétvégén (holnap-holnapután) Pécsett leszek. Ha összehozunk egy személyes találkozót, és a szakmai képességeken kívül a szavahihetőségről is meggyőződhetek, nem zárkózom el attól, hogy tiszta körülmények között valamennyi pénzzel segítsek. Kérlek tegyél be ujra mail címet, nincs most időm visszaolvasni!

daysleeper
Válasz Csecse825 kommentjére
2011. febr. 17. 15:08

Ezek Kockapoker sit and go statjai:

SharkScope - The Largest Online Poker Tournament Results Database

Elég jók. Ha nem tiltezne, tényleg jó lenne. Senki nem akar küldeni neki pár száz dolcsit? Én azért gondolkodom rajta...

Küldtem egy emailt.

Nem Te vagy az, aki egy masik forumon szinten ugyanezzel a nullazas okkal kertel szponzoraciot? Vagy a 2 nikk ua a szemely?

trixilw
Válasz daysleeper kommentjére
2011. febr. 17. 15:52

Te jó ég, most nézem, csak ma 200 játéknál tart és még nincs vége a napnak. 45 fős 1 dollárosokon tart, a nap elején 55 centesekről kezdte.
Az a gond vele, hogy nézve a statjait, nagyon érdemes lenne belefektetni, ha ott állhat mögötte a szponzor és fejbekólinthatja amint elkezd tiltelni. Mert az őrültsége megvan hozzá.

Johnny Diablo
Válasz trixilw kommentjére
2011. febr. 17. 20:18

mért adnék valakinek aki itt kéreget és közben napi 20-30 játékot nyom le? csak azért hogy ne keljen neki felépíteni hanem tolhassa magasabb téten? türelmesen felépíti és ennyi. ma is tolt már több mint 20 MTSnG-t. akkor hol a problem?

Kocek
Válasz Johnny Diablo kommentjére
2011. febr. 18. 6:37
K1sk4rcs1
Válasz Kocek kommentjére
2011. febr. 18. 16:54

Aki ennyire lobbyzik mellette, miért nem ad neki? 3-4 ember is az új szupersztárnak tartja, akkor adjatok fejenként 50$, az életben sem hatalmas összeg. Kezdjen el 1-2$ on játsszani... Amúgy attól mert stacker van mögötte, el fogja tiltelni, semmiben nem fogja gátolni. A tilt alapból olyan idegállapot, amikor nem azt mérlegeled, hogy saját vagy másé. Gondolom isildurrnak sem saját br volt, amit pár nap alatt bebukott, de ha az is volt, ezerszer inkább tiltelném el más pénzét, mint a sajátomat.
Alapból nem is értem az egész topicot, mert 1$ sngkre 50buyin bőven elég, 50$ meg ma már nem nagy pénz, egy átlagember is simán költ annyit a hobbijára/hónap.
Ha még annyi sincs, mert persze ez is megeshet, diákmunkával kb 5nap alatt meg lehet keresni annyit, utánna meg lehet probálkozni 1$on, ha bukó újraindul a móka.
De mindezeken kívül, szerintem amíg tiltelni fogsz, mindig vissza fogsz bukni mindent, úgyhogy nem a stackerrel van a baj, hanem ezzel. Próbálj ezen változtatni, és mindenképp kis buyintől saját br-ből építkezni, pláne ha ilyen mennyiséget le tudsz játszani.

gászler
Válasz K1sk4rcs1 kommentjére
2011. febr. 18. 16:59

Aki ennyire lobbyzik mellette, miért nem ad neki? 3-4 ember is az új szupersztárnak tartja, akkor adjatok fejenként 50$, az életben sem hatalmas összeg. Kezdjen el 1-2$ on játsszani... Amúgy attól mert stacker van mögötte, el fogja tiltelni, semmiben nem fogja gátolni. A tilt alapból olyan idegállapot, amikor nem azt mérlegeled, hogy saját vagy másé. Gondolom isildurrnak sem saját br volt, amit pár nap alatt bebukott, de ha az is volt, ezerszer inkább tiltelném el más pénzét, mint a sajátomat.
Alapból nem is értem az egész topicot, mert 1$ sngkre 50buyin bőven elég, 50$ meg ma már nem nagy pénz, egy átlagember is simán költ annyit a hobbijára/hónap.
Ha még annyi sincs, mert persze ez is megeshet, diákmunkával kb 5nap alatt meg lehet keresni annyit, utánna meg lehet probálkozni 1$on, ha bukó újraindul a móka.
De mindezeken kívül, szerintem amíg tiltelni fogsz, mindig vissza fogsz bukni mindent, úgyhogy nem a stackerrel van a baj, hanem ezzel. Próbálj ezen változtatni, és mindenképp kis buyintől saját br-ből építkezni, pláne ha ilyen mennyiséget le tudsz játszani.

+++1 igazad van,teljes mértékben egyetértek veled!

ATM
Válasz Kocek kommentjére
2011. febr. 18. 17:09

sziasztok!
Tényleg én vagyok, de mire aludjak?
Dolgozni akarok és nem tudok.
Kezdőtőkét már nem kapok sehol, mert mikor elkezdtem játszani mindenhova bereggeltem a freerollok miatt.
V.ki!?!

PS-en játssz playmoney-ban, és azután add el! Bár én sosem próbáltam, de úgy látom, hogy egyes honlapokon 1M pm-ért kapsz 4-5$-t. Elég sok 200k pm$-os sng is megy. Szerintem hamarabb összeszedsz így párszáz $-t, minthogy staker-t találnál.

Élő ügyfélszolgálat