trollpapa
Válasz V.Peti kommentjére
2011. szept. 8. 20:02

szerintem fold pre, de szeretném egy kicsit bővebben is kifejteni.

Nem vagyok profi MTT játékos, de a jövőben mindenképpen ezzel szeretnék foglalkozni. Elég fiatal vagyok, a legújabb generáció tagja. Sajnos egyáltalán nem elemzek annyit, amennyit kéne, eléggé lusta vagyok. Ebből a szemszögből én a következőket tudnám javasolni:

Az új hullám nagyon-nagyon agresszív(beleértve engem is), nagyon sok lapot játszunk meg. A játékunkban rengeteg hiba van valszeg, sokszor nem az optimális döntést hozzuk meg. Az nagy profit talán annak köszönhető, hogy rengetegszer nézünk flopot SC-kel, pl. 78s, 89s IP. Akár a 4bet/call-t is meglépjük egy feszes ember ellen, aki csak a lapját játssza, és a statokat, és nagyon sokszor sikerül nyerni brutálisan nagy kasszát floppolt flush/sor/két pár/drill-lel AA,KK,QQ,AK,AQ ellen a végjtékban. Lehet hogy baromság amit írok, de írtad, hogy mindenkivel beszéltél ,és senki nem tud semmi okosságot mondani a legjobb játékosok közül. Talán ez segít.

Sok sikert kívánok!

hehe ismerős szöveg mintha olvastam volna már talán béla blogjában valamelyik mtt fishtől :))

daPEPEhu
Válasz trollpapa kommentjére
2011. szept. 8. 20:07

hehe ismerős szöveg mintha olvastam volna már talán béla blogjában valamelyik mtt fishtől :))

nekem is onnan volt ismerős :D

Galambos Tarzan
Válasz daPEPEhu kommentjére
2011. szept. 8. 20:08

Vasi! Köszi, így már sokkal érthetőbb a játékod, engem meggyőzött a gondolatmeneted.

redoubtable
Válasz V.Peti kommentjére
2011. szept. 8. 20:10

szerintem fold pre, de szeretném egy kicsit bővebben is kifejteni.

Nem vagyok profi MTT játékos, de a jövőben mindenképpen ezzel szeretnék foglalkozni. Elég fiatal vagyok, a legújabb generáció tagja. Sajnos egyáltalán nem elemzek annyit, amennyit kéne, eléggé lusta vagyok. Ebből a szemszögből én a következőket tudnám javasolni:

Az új hullám nagyon-nagyon agresszív(beleértve engem is), nagyon sok lapot játszunk meg. A játékunkban rengeteg hiba van valszeg, sokszor nem az optimális döntést hozzuk meg. Az nagy profit talán annak köszönhető, hogy rengetegszer nézünk flopot SC-kel, pl. 78s, 89s IP. Akár a 4bet/call-t is meglépjük egy feszes ember ellen, aki csak a lapját játssza, és a statokat, és nagyon sokszor sikerül nyerni brutálisan nagy kasszát floppolt flush/sor/két pár/drill-lel AA,KK,QQ,AK,AQ ellen a végjtékban. Lehet hogy baromság amit írok, de írtad, hogy mindenkivel beszéltél ,és senki nem tud semmi okosságot mondani a legjobb játékosok közül. Talán ez segít.

Sok sikert kívánok!

:D :D

probirs
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2011. szept. 8. 20:11

riverig hiba lenne máshogy játszani, ott teljes mértékben read függő, mert nagyon vékony value ranget reppel, de az pontosan lehet nála, de egy 1k-s wcoop-ra szatról bejutott ember szerintem nem fogja azt várni vasikától, hogy turn bet után ezen a riveren dobjon, szóval nekem egy árnyalattal jobban tetszik a fold

redoubtable
Válasz probirs kommentjére
2011. szept. 8. 20:13

riverig hiba lenne máshogy játszani, ott teljes mértékben read függő, mert nagyon vékony value ranget reppel, de az pontosan lehet nála, de egy 1k-s wcoop-ra szatról bejutott ember szerintem nem fogja azt várni vasikától, hogy turn bet után ezen a riveren dobjon, szóval nekem egy árnyalattal jobban tetszik a fold

tényleg nem azért mert te írtad de én is a riveren foldolnám csak. Amúgy turnig ugyan ezt tenném.

Kispagat
Válasz redoubtable kommentjére
2011. szept. 8. 20:36

Szerintem nevezni sem lett volna szabad. 1K-ért svájci frankot kell venni, és nincsenek ilyen gondok.

Quleer
Válasz Kispagat kommentjére
2011. szept. 8. 20:51

hali Mindenki! Én flop-on 1350ig visszahívnám, és minél hamarabb megpróbálnám bepakoltatni vele az összes pénzét. Ha megadja turn-ön már kicsivel pot felett hívnám, és ugyanígy riveren is. De lehet azért nem vagyok nyerő mert ilyen bátor vagyok. :) Üdv mindenkinek

Vasi
Válasz probirs kommentjére
2011. szept. 8. 20:57

Szerinted a 3bet range nagyjával lőni fogja a second barrelt? Nyilván sanszos, h szatelites csóka, mert nem volt róla handem. River flössön adnád, vagy dobnád?

FeketeS
Válasz redoubtable kommentjére
2011. szept. 8. 21:19

tényleg nem azért mert te írtad de én is a riveren foldolnám csak. Amúgy turnig ugyan ezt tenném.

A teljes gondolatmenet mi? Annak nincs sok értelme, hogy leírjuk mi mit csináltunk volna a gondolatmenet nélkül. Lehet, hogy pl. én írok hülyeségeket néha, de legalább próbálok elemezni, és gondolatmenetet felállítani.

Gondolkoztam a riveren:
Hogyha a feszes 3bet ranget nézzük+pár light lapot(KJs,QJs,KQs), akkor a rangéből szerintem ezekkel a lapokkal fogja meghívni a turnt: AJhh, KQhh,QJhh, KJhh, JJ, TT, AA, KK.
Ezt eddig jól gondolom?

Élő ügyfélszolgálat