A teljes gondolatmenet mi? Annak nincs sok értelme, hogy leírjuk mi mit csináltunk volna a gondolatmenet nélkül.
3 an leírták előttem a helyes megjátszást mire rátaláltam a topikra. Milyen gondolatmenetet irkáljak ezután? A gondolatmenetem egyébként annyi hogy ha jól látom 33% körül kell a callhoz és nem fog itt ennyit blöffölni.
szerintem fold pre, de szeretném egy kicsit bővebben is kifejteni.
Nem vagyok profi MTT játékos, de a jövőben mindenképpen ezzel szeretnék foglalkozni. Elég fiatal vagyok, a legújabb generáció tagja. Sajnos egyáltalán nem elemzek annyit, amennyit kéne, eléggé lusta vagyok. Ebből a szemszögből én a következőket tudnám javasolni:
Az új hullám nagyon-nagyon agresszív(beleértve engem is), nagyon sok lapot játszunk meg. A játékunkban rengeteg hiba van valszeg, sokszor nem az optimális döntést hozzuk meg. Az nagy profit talán annak köszönhető, hogy rengetegszer nézünk flopot SC-kel, pl. 78s, 89s IP. Akár a 4bet/call-t is meglépjük egy feszes ember ellen, aki csak a lapját játssza, és a statokat, és nagyon sokszor sikerül nyerni brutálisan nagy kasszát floppolt flush/sor/két pár/drill-lel AA,KK,QQ,AK,AQ ellen a végjtékban. Lehet hogy baromság amit írok, de írtad, hogy mindenkivel beszéltél ,és senki nem tud semmi okosságot mondani a legjobb játékosok közül. Talán ez segít.
Sok sikert kívánok!
Rendkívül hasznos olvasni ezeket az elemzéseket, remélem még nagyon sok ilyen lesz..
Szerinted a 3bet range nagyjával lőni fogja a second barrelt? Nyilván sanszos, h szatelites csóka, mert nem volt róla handem. River flössön adnád, vagy dobnád?