Fish vagyok az ilyen konverterek használatában, de majd belejövök :-)
River checks, valószínüleg hívást csak jobbal adna meg. Szerintem nincs benne valu.
Fish vagyok az ilyen konverterek használatában, de majd belejövök :-)
A weaktight-ot nagyon könnyű és gyors használni, kb. 30 sec, és kész is.
Regelsz az oldalra, katt - post hand-be beilleszted a handet, aztán submit, aztán linkelheted is, vagy kiválasztod az FTR formátumot(úgy emléxem, ez a "hivatalos" útmutatás is, amit itt olvastam vhol), azt beteszed ide a fórumba, és szépen átkonvertálja - ennyi.
Csak arra figyelj, hogy angol legyen a hh nyelve, mert amúgy nem fog működni.
Hajrá! :)
Így fasza;)
Egyszerűen checkelném a rivert, nem látok benne több value-t és mivel ő sem hívott a riveren, úgy gondolom nem is adna meg egy emelést. Draw heavy a board, így ha nincsen valami erősebb kombinációja úgyis csak kiűzöd a potból, ha meg legjött a sora vagy befullosodott valamivel és ch/raiselni fog akkor csak égetted a zsetont.
A weaktight-ot nagyon könnyű és gyors használni, kb. 30 sec, és kész is.
Regelsz az oldalra, katt - post hand-be beilleszted a handet, aztán submit, aztán linkelheted is, vagy kiválasztod az FTR formátumot(úgy emléxem, ez a "hivatalos" útmutatás is, amit itt olvastam vhol), azt beteszed ide a fórumba, és szépen átkonvertálja - ennyi.
Csak arra figyelj, hogy angol legyen a hh nyelve, mert amúgy nem fog működni.
Hajrá! :)
pre fold
Neked tényleg az a standard, jó játékod hogy egyszínű AK-kal meg AQ-kal csak megadod a középső pozíciós emeléseket? Aztán persze ász magassal azért végigmész, pedig a flophoz közöd nem volt és gondolom utána beírod hogy lemákolt a különböző színű A6. Mindezt Sunday Warm Upon!
Neked tényleg az a standard, jó játékod hogy egyszínű AK-kal meg AQ-kal csak megadod a középső pozíciós emeléseket? Aztán persze ász magassal azért végigmész, pedig a flophoz közöd nem volt és gondolom utána beírod hogy lemákolt a különböző színű A6. Mindezt Sunday Warm Upon!