Pedig bizony ez úgy volt ahogy leírtam. Kétszer is csak megadtál ÁKsuited és ÁQsuited lapokkal pozíción kívül 30bb-kből a Warm Upon,. Utána meg egy 9bb-ből emelőre toltad rá 93suited lapokkal amit megmutattál és az emelő dobott végül. Nem támadásból, csak kérdésből: neked ez a standard játékod?
Ja és trumann, lenne egy kérésem:
Gondold át alaposan a partit mielőtt írsz. Ne csak átfuss rajta, hanem mindent vegyél figyelembe és írj egy, azaz egy véleményt a partival kapcsolatban! Kérlek szívleld meg ezt a jövőben, komolyan fogom venni, ha nem így lesz sok hsz-edet törölni fogom :)
Nem tetszik a river döntés. Jó, nyilvánvaló, hogy heavy-bb lett a board a river 7-essel, de nekem azért nem tetszik ez a check/call-check(/call gondolom a fd miatt)-donk line, mert kvázi elárulod az air+draw-t, ő pedig bármilyen, akár minimális showdown értékű lappal is meg fog adni.
Nálam egyébként flop fold, river check/fold, amúgy sincs nagy stackünk, miért égetünk még el belőle több mint 15%-ot?
Nem tetszik a river döntés. Jó, nyilvánvaló, hogy heavy-bb lett a board a river 7-essel, de nekem azért nem tetszik ez a check/call-check(/call gondolom a fd miatt)-donk line, mert kvázi elárulod az air+draw-t, ő pedig bármilyen, akár minimális showdown értékű lappal is meg fog adni.
Nálam egyébként flop fold, river check/fold, amúgy sincs nagy stackünk, miért égetünk még el belőle több mint 15%-ot?
A flop cbetje semmit nem jelent. ( a jelenlegi trend, hogy ha te vagy a preflop emelő, és a flop után HU maradtok ráadásul pozícióban vagy 100%ban cbetelsz) Amúgy a statjai alapján pontosan ennyi is volt a cbetje 8ból 8x cbetelt a flopon eddig.
Ha ebböl indulsz ki visszaemelés nem lett volna jó floppon?+ha call emelés törnön.(vagy push)
A 0.0 az agressioja? Érdekes,hogy mindenkinél 0.0
A flop cbetje semmit nem jelent. ( a jelenlegi trend, hogy ha te vagy a preflop emelő, és a flop után HU maradtok ráadásul pozícióban vagy 100%ban cbetelsz) Amúgy a statjai alapján pontosan ennyi is volt a cbetje 8ból 8x cbetelt a flopon eddig.
Ha ebböl indulsz ki visszaemelés nem lett volna jó floppon?+ha call emelés törnön.(vagy push)
A 0.0 az agressioja? Érdekes,hogy mindenkinél 0.0
Akkor gondolom a 4betje is hasonlóan magas volt.Flop réz vissza 25k-ig (ugyanott vagy pénz égetésben mint a river 15k hivás ha nem jön be),sokszor fog dobni,ha esetleg call a K teljesen jó arra ,hogy inst pusholjunk,gondolkozzon ö ,hogy most mi van.Szeintem simán benne lehet a rangedben a K+fd is lehet.A6ot biztos dobnék.Ha floppon visszatolja fold.
Akkor gondolom a 4betje is hasonlóan magas volt.Flop réz vissza 25k-ig (ugyanott vagy pénz égetésben mint a river 15k hivás ha nem jön be),sokszor fog dobni,ha esetleg call a K teljesen jó arra ,hogy inst pusholjunk,gondolkozzon ö ,hogy most mi van.Szeintem simán benne lehet a rangedben a K+fd is lehet.A6ot biztos dobnék.Ha floppon visszatolja fold.
nekem nem tetszik a river bet, nem nagyon látok rosszabbat, amivel calloz. néha kinyöghet egy herocallt olyan lapokkal, amiket írtál, de sokszor jársz majd így, hogy jobb lappal potcontrollozik, ráadásul néha kitalál egy river c/r-t és könnyen lehet, hogy a jobb lapod fogod automuckolni.
pre tleg nincs ertelme 3betnek.
turn bet , river bet (nalam a flop fold ,,,nagyon kis%ban a 2overcad+BDFD miatt c/r, a call is érthető ha 100%ban cbetelt ,de még 2 utcát poziciobajátszik azért ha nem javulunk és elég aggro akkor nem olyanfini)