3 folds, Stunts25 raises to 550, 1 fold, Hero calls 550, 2 folds
[*]No Limit Holdem Tournament • 8 Players • PokerStars
$200+$15
UTGjacarema13,463
UTG+1Serban Gyk12,258
MP1mmaxx20099,470
MP2Stunts257,282
COu.RuGwaI21,998
BTNHero13,994
SBpanicpint29,755
BBO.Canari9,600
[*] Pre-Flop (575, 8 players) Hero is BTN
[*]
Stunts25 bets 985, Hero calls 985
[*] Flop (1,675, 2 players)
[*]
Stunts25 checks, Hero checks
[*] Turn (3,645, 2 players)
[*]
Stunts25 checks
[*] River (3,645, 2 players)
[*]
Ellenfél 27/17/100/0.0 40 hand alapján
Helyes lépés? Indoklással, bet esetén bet mérettel.
Pre fold, flop fold, turn check, river check.
flopon mi volt a terv?
flopon mi volt a terv?
Pre fold, flop fold, turn check, river check.
nekem nem tetszik a river bet, nem nagyon látok rosszabbat, amivel calloz. néha kinyöghet egy herocallt olyan lapokkal, amiket írtál, de sokszor jársz majd így, hogy jobb lappal potcontrollozik, ráadásul néha kitalál egy river c/r-t és könnyen lehet, hogy a jobb lapod fogod automuckolni.
Elég nit lehetsz :-)
No way pre fold, flopon sem igazán, addig elég standard szerintem a hand.
Turnön lehet emelni is, checkelni is. Ha turnt checkelem river check utan value betelek, ha turnt emelem és adja akkor river check utan én is mögé checkelek.
Én amúgy a riveren beteltem 1500-at, amit adott és AJ-val nyerte a partit.
Amúgy továbbra is bizonytalan vagyok, a river emelés kapcsán. A party menete után csak egy AJ-t tudok elképzelni ami ver. Viszont adhatja 66-al JQ-val, ász magassal. Ezért úgy gondolom, hogy jó a bet.
pre fold OK boven, sot en is dobnam. zolee ha nem vagy eros post akkor folosleges callolni,
Turnön lehet emelni is, checkelni is. Ha turnt checkelem river check utan value betelek, ha turnt emelem és adja akkor river check utan én is mögé checkelek.
Amúgy továbbra is bizonytalan vagyok, a river emelés kapcsán. A party menete után csak egy AJ-t tudok elképzelni ami ver. Viszont adhatja 66-al JQ-val, ász magassal. Ezért úgy gondolom, hogy jó a bet.