+ a flop textúra szempontjából nem csak az értékes, amikor ismerjük a lapjait, hanem minden esemény. Pl. ha A-rag flopon 90%-ban c-betel egy 20% pfr mellett, akkor nem mindig lesz A nála.
Egyébként lehet programot/scriptet írni, nem kell mindent kézzel átmazsolázni. Csak tudni kell mit keresünk, ezért is indítottam ezt a topikot.
Egyébként a flop textúra csak egy kis része a történetnek, csak példának hoztam fel.
Szerinted mennyi hand kell a "flop textúra elemzéshez"?
azt mondanám 1-2K flopnézés érzésből
ugye highcard, suited, paired, stb minden szempontból legyen egy 100as minta. és a fentieken kívül IP-OOP-t is belevenném
és a fentieken kívül IP-OOP-t is belevenném
OFF
Tracker3 ban lehet egyedi statokat gyartani. Valoszinuleg amig kezzel kitudsz filterezni azt ott le lehetne programozni. Ha kialakulna egy megfelelo modszer akkor ezeket az uj statokat akar a HUD ba is kilehet rakni.
pl.: CBet stat szetlenne bontva masik 20 ertekre akkor azt a cbet stat popup ablakaban eleg jol lehetne hasznalni.
ill. ezeket csak "kézzel" tudod végignézni, ami nem 3 perc 1 ellenfél ellen se.
Lehet hogy azzal kene foglalkozni hogyan lehet megoldani, es nem azzal hogyan nem lehet.....
Az Microsoft SQL Server-hez vannak beépített data minining algoritmusok, egy régi tervem, hogy egy nagyobb adag adatra ráeresztek néhányet és megnézem mit hoz ki belőle. A prediktívek nem hinném, hogy használhatóak mert nem hiszem, hogy elég gyors lenne, de a mintakereső részei azok valszeg igen. De még sosem jutottam el addig, hogy kipróbáljam:
SQL Server 2008: Data Mining illetve könyvnek:
Amazon.com: Data Mining with Microsoft SQL Server 2008 (9780470277744): Jamie MacLennan, ZhaoHui Tang, Bogdan Crivat: Books
ez egy egész használható sorozat, a könyvet nem olvastam.
Én úgy érzem, hogy kicsit túl sok munka ez feleslegesen, az ilyen 12-16+ asztalos ABC TAG regularoknak a legnagyobb leakje szerintem hogy nagyon őszintén és automatikusan játszanak, pl cbet: ugye kb 30%ban talal el a flop és ha megnézed a fold to cbetje 67, mellette van 10% raise cbetje ami kb.=set(8%) tehát csak akkor megy tovabb ha eltalalta a flop->nem floatol nem trükkozik, ebből kifolyólag a fold to turn cbetje nagyon alacsony tehát ha nincs semmid ne barrelezd, viszont a flop cbetje 67% de a turn mar csak 32% szóval sokat floatolhatsz ellene, mert nagyon őszinte turnon, gondolom legtöbbször c/f-ra all be. ami még feltűnt, hogy elég aggro a donkbetek ellen, szerintem érdemes lehet néha erős handel vagy drawal donkolni floppon. Nem tudom láttad-e DC-n Grindcorenak van a thin red line c. sorozata annak az első részében van erről szó, hogy hogy lehet különböző leakeket észre venni a statok alapján.
Nem tudom láttad-e DC-n Grindcorenak van a thin red line c. sorozata annak az első részében van erről szó, hogy hogy lehet különböző leakeket észre venni a statok alapján.