Valetudox
Válasz HEX77 kommentjére
2010. ápr. 28. 23:16

Srácok, inkább murph-ot kezdjük el elemezni, vagy a struktúráról beszélni, szerintem azzal előrébb jutunk.

Ha már ennyire ki lett hegyezve így az egész a cbetre,írtam egy progi kezdeményt: http://scarecard.info/Exploiter.zip

Egyelőre néhány flop-típusra kiírja a cbet-et.

Várom továbbra is az építő jellegű hozzászólásokat!

Egy masik akademias illetovel beszelgettunk a programrol es arra jutottunk, hogy nem lenne rossz ha a program tudna, hogy a cbet merete mikent alakul a laperosseghez kepest.(ehhez kell jopar mutatas -> tobb hand)

Megneztem par jatekosnal a programodat de maximum 2% os elterest tapasztalok a cbet % ok kozott.

HEX77
Válasz Valetudox kommentjére
2010. ápr. 28. 23:19

fail

hm, pt3 adatbazisahoz eleg konnyen lehet irni kulonfele programokat amik elvegeznek a megfelelo munkat. PT3 ban meg elore meglehet irni eljarasokat igy a tobbi ertek melle ezis kikerulhet.

PT3-ban tudsz létrehozni olyan filtert, amivel tudsz szűrni olyan flopokra ahol:
-legyen egy ász benne,
-a többi lap T-nél alacsonyabb legyen?

HM sajna nem tudja (de persze saját külső lekérdezést írva nem gond).

HEX77
2010. ápr. 28. 23:25

Megneztem par jatekosnal a programodat de maximum 2% os elterest tapasztalok a cbet % ok kozott.

Ők valszeg nem nézik a flopot, ez is egy info!
Én találtam olyat, hogy 30% eltérés volt.

Ki kellene még találni jópár flop-típust és megézni azokra is.
Összevethetnénk a flop-típusokat egymással, mondjuk szórást számolnánk amiből kiderülhetne, hogy hol van az a pont ami alá már nem érdemes bontani a flopokat.

titcar
Válasz HEX77 kommentjére
2010. ápr. 28. 23:26

gyk. állapottérrel ott van baj, hogy hasznos lenne nézni:
pf ill flop pozt ez alapból 4 eset még
ha egyszerre nézzük a boardot magasság (A, K, stb high), sorhúzó, 1-2-3 szín, 2 vagy többway, ez alapból nem kevés aleset, amin olapozás pont arra jó, hogy nme sokkal lesz jobb, de sokkla bonyolultabb lesz.

ÉS egyébként szvsz a hasznos információ a turn játékban jön ezek után, ahol viszont minimum 20*-ra nő az állapottér, ami viszont sok. erre gondoltam állapottér robbanás alatt. (és a riverről még nem beszéltünk)

HEX77
2010. ápr. 28. 23:29

Egy masik akademias illetovel beszelgettunk a programrol es arra jutottunk, hogy nem lenne rossz ha a program tudna, hogy a cbet merete mikent alakul a laperosseghez kepest.(ehhez kell jopar mutatas -> tobb hand)

Igen, írtam is a nyitóposztban a betsizing-ot. Össze kellene szedni ezeket, és szépen kidolgozni mit érdemes nézni...

Valetudox
Válasz HEX77 kommentjére
2010. ápr. 28. 23:32

PT3-ban tudsz létrehozni olyan filtert, amivel tudsz szűrni olyan flopokra ahol:
-legyen egy ász benne,
-a többi lap T-nél alacsonyabb legyen?

HM sajna nem tudja (de persze saját külső lekérdezést írva nem gond).

http://comat4life.info/boardTextureFilters.jpg

Filtereknel ezeket lehet beallitani board textura-hoz

HEX77
2010. ápr. 28. 23:34

http://comat4life.info/boardTextureFilters.jpg

Filtereknel ezeket lehet beallitani board textura-hoz

Úgy látom ez tudja.
Úgy látszik ebben okosabb mint a HM. :o

titcar
Válasz HEX77 kommentjére
2010. ápr. 28. 23:37

Igen, írtam is a nyitóposztban a betsizing-ot. Össze kellene szedni ezeket, és szépen kidolgozni mit érdemes nézni...

a sizingból többnyire csak showdown handekben van infó nem?

küldtem privátot Hex

HEX77
Válasz titcar kommentjére
2010. ápr. 28. 23:41

a sizingból többnyire csak showdown handekben van infó nem?

Igen, ott fontos a handje. Blöfföket mondjuk el lehet kapni sd nélkül is, de az már ingoványosabb talaj.

Valetudox
Válasz titcar kommentjére
2010. ápr. 28. 23:46

gyk. állapottérrel ott van baj, hogy hasznos lenne nézni:
pf ill flop pozt ez alapból 4 eset még
ha egyszerre nézzük a boardot magasság (A, K, stb high), sorhúzó, 1-2-3 szín, 2 vagy többway, ez alapból nem kevés aleset, amin olapozás pont arra jó, hogy nme sokkal lesz jobb, de sokkla bonyolultabb lesz.

ÉS egyébként szvsz a hasznos információ a turn játékban jön ezek után, ahol viszont minimum 20*-ra nő az állapottér, ami viszont sok. erre gondoltam állapottér robbanás alatt. (és a riverről még nem beszéltünk)

Eleg sok eset van amit jol korul lehet irni es hasznos lenne nemi info. Nem kell feltetlenul az osszes letezo variaciora kulon-kulon kinyerni az adatokat.

De te azt irtad, hogy egy-egy line t nehez megtalalni mert csak kezzel lehet csinalni. Erre irtam, hogy ezt konnyen le lehet programozni. Ha meg az osszes letezo line-t akarjuk automatikusan elemeztetni (preflop, flop, turn) meg mindig elviselheto mennyisegu muveletet takarna. A problema, hogy definialni kell, hogy mi a furcsa es ekkora mennyisegu line-nal ez mar sok. De ezt mar emlitettem.

Élő ügyfélszolgálat