A PS által megadott értékek alapján ez kb. teljesül már.
Olyan statisztika kinyerhető HM/PTből hogy 100 leosztásból mennyi a nyert? Nálam az átlag 100/10, ez reális?
A PS által megadott értékek alapján ez kb. teljesül már.
Olyan statisztika kinyerhető HM/PTből hogy 100 leosztásból mennyi a nyert? Nálam az átlag 100/10, ez reális?
Nem nyereséget akarok számolni, csak mint statisztika érdekelne. Néha sok nyert parti van és mégis bukta, mert ha nagyvak vagyok mindenki dob, meg ha AA-van és emelem a szokásosat dobnak, persze TT ugyan akkora emelésre nem, vagy orssz pozíciókba jönnek a AK-k. Jó lenne tudni, hogy én bénázok a sessionban, vagy csak simán rosszak a lapok.
PTR-t ismerem, érdekes is. Bár az adatai ennek is hosszútávon érdekesek, mert egyik nap 3 asztalból csak a nyerőt nem vette figyelembe, így -1$-t könyvelt +1 helyett.
20K hand az adott játéktípusból kell gondolom. Játszottam SH-t is, de pénzgyűjtésre elvileg a FR a nyugisabb megoldás ahogy olvastam.
Szintlépés NL2 -> NL5
Nos, szintet készülök váltani, csatolok pár statot. A 2. Details a februári játékomat mutatja. Változtattam egy kicsit az indulási táblázatomon és kicsit növeltem a PFR-emet. Sajnos becsusszant egy csúnya Downswing, de sikerült korrigálnom.
Amin szerintem változtatni kéne: többet kéne 3betel-nem (Feb. PreFlop 4.07), gyakrabban kéne lopnom és védenem a vakjaimat. Valamint PostFlop is agresszívebbnek kéne lennem.
Vélemények, tanácsok?
Ha valaki elmondja, hogyan tudom a Pozíciós Statisztikát csatolni, feltöltöm azt is.
Örülnék valami építő jellegű kritikának. Bárminek.
Szia,
szerintem ne nagyon nézegess 15k-ból származó statokat, nem túl mérvadó.
Ahogy már írtam, a 20/15-ös statot kb. jónak tartom NL10-ig.
6 max-ot játszol, ugye?
Szerintem készíts egy videót a játékodról, nem egy nagy ördöngösség. Max. 1 óra legyen, 4 asztalon. Jó minőségű legyen, ha kell segítek.
A 3bet emelés növelésében pedig komoly value-t látok, mivel ezen a szinten rengeteg a CS. Viszont pont ezért, azt gondolom, hogy pozícióból próbáld meg növelni az értéket, 99+, AJs+ lapokkal.
GL, üdv.
Köszönöm a hozzászólást.
Az a 15k igazából 40k, csak a februárit azért raktam be külön, mert volt egy kis változás az induló lapok megjátszásában.
Igen SH-t játszok FTP-n. Most hogy agresszívebben szállok be a játékba olyan 18-19/15-16-ot játszok, a 3beten még csiszolgatok. Eddig minden pozícióból QQ+, CO és D AQ+, JJ+, QTs+, persze vannak kivételek.
Viszont a resteal range meghatározásával vagyok bajban. Illetve azzal, hogy milyen messze menjek el a vakvédéssel. Volt egy villain, aki 100%-ban védte a vakját, egyszer 4beteltem ellene, nyomott egy laza 5betet. Inkább hagytam a francba, de mit lehetne tenni ilyen helyzetekben?
Gondolkodtam már videó készítésen. Talán majd egyszer. :)
Érdekelne mit mondanátok a calling stationok elleni játékról szín-sorhúzóval.
Normál esetben 6maxon, ha összejön flopon egy ilyen kezünk, és csak 1-2 ellenfél van, emelünk egy szépet, mer félblöffünknek van bizonyos dobatási hozama is. Ha meg nem, akkor is növeljük a kasszát, ami szintén a malmunkra hajtja a vizet, ha bejön a lap. Meg álcázzuk is a húzónkat picit az emeléssel. Kb. ennyi érvet tudok felsorolni az emelés mellett, még az is lehet, hogy marhaságok. :)
De mi van akkor, ha a dobatási hozam csekély, adni fogják az emelést? Feltételes esélyben gondolkodva ugyanúgy emeljünk ilyen szituban is, növelve a kasszát, miközben valszeg hátul vagyunk a kb. 33%-al, vagy várjunk csak szépen a tuti kézre, és csak akkor támadjunk? Hogyan nyereségesebb szerintetek callingolós fishek ellen?
Érdekelne mit mondanátok a calling stationok elleni játékról szín-sorhúzóval.
Normál esetben 6maxon, ha összejön flopon egy ilyen kezünk, és csak 1-2 ellenfél van, emelünk egy szépet, mer félblöffünknek van bizonyos dobatási hozama is. Ha meg nem, akkor is növeljük a kasszát, ami szintén a malmunkra hajtja a vizet, ha bejön a lap. Meg álcázzuk is a húzónkat picit az emeléssel. Kb. ennyi érvet tudok felsorolni az emelés mellett, még az is lehet, hogy marhaságok. :)
De mi van akkor, ha a dobatási hozam csekély, adni fogják az emelést? Feltételes esélyben gondolkodva ugyanúgy emeljünk ilyen szituban is, növelve a kasszát, miközben valszeg hátul vagyunk a kb. 33%-al, vagy várjunk csak szépen a tuti kézre, és csak akkor támadjunk? Hogyan nyereségesebb szerintetek callingolós fishek ellen?
Úgy általában: bet flop, majd bet turn. River pedig attól függ. Egy OESD+FD-t úgy kell játszani, mint egy setet, stationök ellen is.
Sima húzókkal kb. ugyanez az helyzet.