hallod, nekem tetszenek a megjátszásaid :DD
a 66-t ugyanígy játszottam volna, az AQs-nél a flop cbet meredek, de a turn bet tetszik.
A konkrét lejátszásokkal meg a postflop játékkal lehet a baj, mert a 26/18 ugyan kicsit laza, de még nem tragédia. A W$SD borzalom valszeg tényleg az lehet, hogy potodds-t nem számolva nyomod a call gombot. Szerintem nézz végig néhány kulcspartit, hogy ténylegesen mekkora volt az odds, amikor bepakoltad.
pedig totál rossz mindkettő.
66-al turnön mit szeretnétek eldobatni / milyen lap ellen akartok vaule-t?
riveren is szar a 3bet.
pedig totál rossz mindkettő.
66-al turnön mit szeretnétek eldobatni / milyen lap ellen akartok vaule-t?
riveren is szar a 3bet.
A konkrét lejátszásokkal meg a postflop játékkal lehet a baj, mert a 26/18 ugyan kicsit laza, de még nem tragédia. A W$SD borzalom valszeg tényleg az lehet, hogy potodds-t nem számolva nyomod a call gombot. Szerintem nézz végig néhány kulcspartit, hogy ténylegesen mekkora volt az odds, amikor bepakoltad.
Ok.
Ami eddig lejött nekem, hogy nagyon sok a barell, a felesleges blöff, félblöff, herocall, meg egyebek...
Nagyobb hangsúly a pot ods-ra, TPTK-el nem tönkremenni és társai...
Feszesebb játék, és a cbetek hanyagolása, főleg több résztvevős partikban, ja és nem kell minden partit megnyerni.
Megfogadom a "tanácsaitokat":), remélem pozitív irányba viszi a W$SD-t.
Ha valakinek még van valami ötlete esetleg, ne fogja vissza magát... THX
Most találtam erre a topikra a NSDW témában keresgélve. Én pont az ellenkező "problémával" küzködök.
AQ-val second barrel teljesen rendben van - azt hogy utána el lehet-e még dobni, jó kérdés -, illetve a 66-ot is valószínűleg betelném a turnön. Arra lennék kíváncsi, hogy a te stílusodban játszva blank riverre a 66-ot blöffbe fordítod, vagy checkolsz?
Amúgy én inkább örülnék neki a helyedben, hogy a NSDW ennyire pluszos.
Amúgy összességében mínuszos vagy pluszos a játékod? Ez a nem mindegy, mert lehet +nonSD és -SD-vel is plusszos játék, ami stílus kérdése, én látok FTP-n több olyan regulárt is, aki így grindel. érdemes elemezni a játékukat!
Viszont azt tudnod kell, hogy ezzel a sítlussal soha sem hozhatsz olyan bb/100-at, mint a fordított, tipikusabb esetben. Az rendeben van, hogy a túlagrózott játékod miatt sokat dobatsz és az szép nyereséget hoz, de feltehetően korai utcán dobatsz olyan handeket is, melyekből későbbi utcán még nyereség volna kivhető.
Amikor ezt a stílust játszottam, azt gondoltam, az agresszión kell csökkenteni. Nem igaz. Csak az agresszió irányítottságán kellett változtatnom. Egyszóval meg kellett tanulni pókerezni valahogy;)
W2P: Sztem check lett volna, mert nagyobb lapra tettem, és ha valami más jön fel, ami inkább őt találja el, akkor...
Badarka: Igazad van!
Nagyobb téten plusszos (volt) a játékom, de amióta micron nyomom, minuszos, pontosan a túlzott agresszió miatt. Ami Nl100-on bejött, az nem jó Nl10-20-on.
Napjainkban: :)
A micros játékomon változtattam, és így a játékom plusszos lett, és a W$SD is 50%+.
A napokban nyomattam egy pár sessiont a saját LAG stílusomban, és mindig 2-3 Buyin minusz lett a vége. Ide inkább TAG játék kell, majd ha megint feljebb lépek, akkor jöhet a LAG(abb).