Csak akkor vagy hátrányban, ha sora van és mellé (nagyobb) fd + T, J, vagy Q, hogy fogja a soroutjaid is. Én sem ismerem a limitet, de AQT8 (két pikk) szerű lap nem emelt volna preflop? Inkább két káróval van sztem sora (ennek az esélye is bőven nagyobb, és a flop callt is magyarázhatja), esetleg "csak" sora is lehet, biztosan erősebbek vagyunk a range ellen.
Ha visszaemelünk, azzal egyértelművé tesszük a sorunkat, ha megadja, akkor szinte biztos, hogy minimális előnyben nézhetünk rivert (vagy esetleg minimális hátrányban), a turn c/r alapján dobni nem fogja, a várható értékünk közel 0 (kicsit felette).
Ha csak tartunk, akkor a river lapok nagyrészénél megmarad a nutsorunk, ha véletlen mégsincs sora, akkor akár blöffölhet is egyet. Ha pikk jön le, vagy a nagyobb sorunk, akkor pozíciónkat használva talán kereshetünk vmennyit, ha K, 9, 6 vagy 7 jön akkor set+fd-t reprezentálva blöffölhetünk (ha megadja, akkor jó eséllyel split), ha treff jön le, akkor menézhetjük mit csinál (valszin emel és megadjuk).
Összességében sztem call lenne a jobb, a szórást mindenképpen csökkenti:)
Összességében sztem call lenne a jobb, a szórást mindenképpen csökkenti:)
Push.....lenne nálam ha nem lennétek deepen, de így én is nagyon kiváncsi vagyok mi az optimális játék , valóban eléggé ellenfüggő.......talán csak callolnám.
Boss?
"makosguba Raise to 6.00 " --- itt elfelejtetted átírni HERO-ra:)
bocs hogy ide irok, most kezdtem el omahát, és nemnagyon vágom a kérdéses képen.. hogy miért sorral nyert a csóka és miértnem flössel?
:D
http://kepfeltoltes.hu/090427/ezmiez_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
bocs hogy ide irok, most kezdtem el omahát, és nemnagyon vágom a kérdéses képen.. hogy miért sorral nyert a csóka és miértnem flössel?
:D
http://kepfeltoltes.hu/090427/ezmiez_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
és akkor miértnem a 6H és az egyik kilencest használja fel?:D ésakko a 6ossal flössvan.nemtud vki linkelni vmi értelmesen leirt szabályokat?
akkor 1lapos flössel sose lehet nyerni omahába?
és akkor miértnem a 6H és az egyik kilencest használja fel?:D ésakko a 6ossal flössvan.nemtud vki linkelni vmi értelmesen leirt szabályokat?
jajj értem.... 4 szin van lent és csak a 6os fér be mint szin de akkor nem hasznűlunk 2dik lapot ami meg nem lehet ... 2 nem kevesebb nem több értem,
Koszi a hozzaszolasokat! Ugy latom van erre igeny :)
Igen,Boss! Az ellenrol nincs nagyon infom, sem history.
Ha 100bb lenne elottunk, akkor sima push, nem is kerdes... A deep helyzet teszi erdekesse a leosztast.
Ugy gondolkodtam, h ha nincs sora, akkor a visszaemelesemre nyilvan eldobja. Ha van nala, akkor ugye allin vagyunk, es lehet imadkozni.... Namost egy ekkora deep kasszat, nem szivesen bizok a riverre... Tehat ha van nala sor, akkor, monjduk 70% split, 15-15%-ban meg vagy o nyer, vagy en, attol fuggoen h kinek kedvez a river. Ez csak egy hasrautos szam, nem eza lenyeg! Hanem a 70% split! Ha tudom, h altalaban felezunk, neha meg frerollozunk, minek toljam be?
Pozicioban vagyok, nagyjabol sejtem mi lehet nala, es meg van ter a jatekra, igy a call mellett dontottem. Azota sem tudom, h helyesen, vagy nem...
.00/2.00 Omaha (PL) - Wednesday, May 27, 2009 10:05:33 AM
Table OH 138 (Real /Cash Game )
Seat 2: shirinovsk (80.00)
Seat 3: makosguba (642.78)
Seat 4: vemar007 (218.53)
Seat 5: ivdellag (461.93)
ivdellag post SB 1.00
makosguba post BB 2.00
** Deal **
makosguba [Qs, Js, 8d, 10c]
vemar007 [N/A, N/A, N/A, N/A]
ivdellag [N/A, N/A, N/A, N/A]
*** Bet Round 1 ***
vemar007 Fold
ivdellag Call 2.00
makosguba Raise to 6.00
ivdellag Call 6.00
*** Flop(Board): *** : [Kc, 6s, 9c]
*** Bet Round 2 ***
ivdellag Check
makosguba Bet 12.00
ivdellag Call 12.00
*** Turn(Board): *** : [Kc, 6s, 9c, 7s]
*** Bet Round 3 ***
ivdellag Check
makosguba Bet 27.00
ivdellag Raise to 72.00
makosguba Call 72.00
*** River(Board): *** : [Kc, 6s, 9c, 7s, 9h]
*** Bet Round 4 ***
ivdellag Bet 70.00
makosguba Raise to 310.00
ivdellag Fold
*** Showdown *** : Rake: 3.00 Total Pot: 317.00
shirinovsk [N/A, N/A, N/A, N/A] Highest card king Win: 0.00
makosguba By default Win: 317.00
A nevem mar hagyom, ugyis lebuktam... :) Csodariver :)