Azért a KÉT kört is hozzátehetné,és akkor flush-e van.Ez tényleg érdekes.
:) Csodariver :)
Azért a KÉT kört is hozzátehetné,és akkor flush-e van.Ez tényleg érdekes.
Nem féltél a fulltól? :D monjduk egy kósza 96tól? Ha öszinte volt ez a 70es emelés a végén akkor biztos volt hogy nem ad meg visszaemelést, de ha csapda akkor bukó... szerintem az ott csak call de ettől függetlenül szép munka..várjuk a következőt....
Fulltol megijdeni eszembe nem jutott.... Szerncsem volt ezzel a gyonyoru riverrel... Ha vmelyik szin jott volna, akkor valszeg olcso sd-re megyek.
Ezzel a turn megadassal pont az volt a celom, h poziciobol probaljuk megoldani a dolgot, es lehetoseg szerint behuzzuk az egesz kasszat.
Ja, es koszonom :)
Szép játék. A fulltól én sem féltem volna, ezt a blocking betet bizony elrontotta az ellen. Nem értem a koncepcióját.
Nem féltél a fulltól? :D monjduk egy kósza 96tól? Ha öszinte volt ez a 70es emelés a végén akkor biztos volt hogy nem ad meg visszaemelést, de ha csapda akkor bukó... szerintem az ott csak call de ettől függetlenül szép munka..várjuk a következőt....
Azért PLO kétszázon csak nem ugrál valaki egy soros + dupla FD boardon két párral..... Nyilván sora volt.
Miért, milyen riveren fold vagy call a játékunk? :)
Ketparral valszeg maskepp jatszik...
Amugy ez a bet 70, ez ilyen meg becsuletbol meghivom dolog volt... En orultem, igy vissza tudtam akkorat emelni, amenyniert tuti nem akarja megnezni a fullomat, raadasul egy kicsivel tobbet is nyertem igy :) Amikor visszatoltam, kb 2mp szomorkodas utan dobta is egybol a lapjat, tehat 99 % h sora volt.