10 9 8 6 nem elképzelehtő nála? turn sor + 2 pár riverre full
Ketparral valszeg maskepp jatszik...
Amugy ez a bet 70, ez ilyen meg becsuletbol meghivom dolog volt... En orultem, igy vissza tudtam akkorat emelni, amenyniert tuti nem akarja megnezni a fullomat, raadasul egy kicsivel tobbet is nyertem igy :) Amikor visszatoltam, kb 2mp szomorkodas utan dobta is egybol a lapjat, tehat 99 % h sora volt.
Amugy körflod után SB mivel szokott megadni, és mivel érdemes emelni BB-re? Én kb semmivel se adok meg, akkora hátránynak érzem OOP játszani...
nh wp
Alsó két pár nehezen callol be potot ezen a flopon és ezen a limiten sztem, hacsak nem totál sztyupidó.
99% h volt sora... nem csak a lejatszas miatt, de a timing tellek is erre utaltak!
Hogy mivel adnak meg? Passz... ki mivel :) En pusztan szeretem mar preflop elkezdeni epiteni a kasszat, nyomast gyakorolni, es hibara kesztetni az ellent. Ugye nagyobb kasszat nehezebb jatszani... Monjduk ez nyilvan nagyobb szorashoz is vezet...
úgyhogy sorra is jó meg fullra is? AMúgy jobban átgonodlva nem volt sora... én szerintem szinre( pikk) ment A magassal... Szinhúzó flopon nem jó ötelt sorra várni hiszen a 6 outból 2öt fog a szin(treff) és ha lejön a sor és elkezdünk emelgetni akkor most döntük el hogy van e szine vagy nincs.... sőt szerintem nagyon valószínű hogy nem volt sora... szinre várt, de mind1...nem változtat már semmin... :)
Minden bántás nélkül írom és nem flamelni akarok....-tök jó hogy ilyen aktív vagy meg minden, hiszen így lehet fejlődni-, de egyszerűen rossz olvasni amiket írsz, "beleszemetelsz" olyan topicokba amihez láthatólag semmi közöd, és minden 2. hozzászólás a tiéd, ezzel gyakorlatilag tönkreteszed az elemzést....legalábbis számomra...
Nem lehetne, hogy a jövőben felmérd, hogy milyen tudásszinthez vagy kompetens és azokhoz a handekhez szólj hozzá? A többinél meg inkább read only üzemmód, vagy kérdezz ha nem értesz valamit....
szerintem kisrapi többünk igényét fogalmazta meg. De ez itt tényleg off.
Mindjart elkezdem a moderalast, a teremburajat...