Latom ramegy az egesz ested a valaszolgatasra, nagyon koszonom:)
Van 1-2 amire valaszolnek, csak nem tudom, hogyan kell multi valaszolni, ahogy te csinaltad...
Egy kerdes: Mekkora betsizingot valasztanal riveren a 7. handnel , amikor nutflussom van?Azt mondtad kicsi. Allin nem akartam menni, mert raadasul nalam volt a Q is szinben , szal itt nehezen fognak lecallolni T high flussel, inkab nagyon thin vbet-et valasztottam.Es turnon 18-19,az jo?
Latom ramegy az egesz ested a valaszolgatasra, nagyon koszonom:)
Van 1-2 amire valaszolnek, csak nem tudom, hogyan kell multi valaszolni, ahogy te csinaltad...
Egy kerdes: Mekkora betsizingot valasztanal riveren a 7. handnel , amikor nutflussom van?Azt mondtad kicsi. Allin nem akartam menni, mert raadasul nalam volt a Q is szinben , szal itt nehezen fognak lecallolni T high flussel, inkab nagyon thin vbet-et valasztottam.Es turnon 18-19,az jo?
Koszi szepen a valaszt, ezt a multi idezest nem ertem annyira, de majd probalgatom...
Nem ismertem annyira az ellenfeleket, nem tudtam h neki 2 par az nuts:D Shove-olni 2 emberbe eleg nut szagu, de ha tudtam volna, h ez a jatekos eleg gyenge biztos, h nagyobbat emelek..
Ja igen, mondtad, hogy:
"River hívást azért tartom kicsinek, mert ha nuttal ennyit hivsz, akkor blöffből is kb ennyit kellene hívnod"
En itt soha nem fogok bloffolni, meg As sem 2 unknown ember ellen...Gyenge jatekosok, ha ragaszkodnak a lapjaikhoz , nem tudjak elengedni...Tegnapi pelda sb vs bb(en bb). O raise, en rr (KT98ds). flop 554 fd-s, o bet, en call(float), turn 7 (nem flush), o check, en betpot, o call... river 9 szinben, o check en bet, o instacall KK-val... Nem tudom az ilyen emberek mit gondolnak...
Tegnap probaltak kibloffolni ace blocker-rel, nalam K high flush, csak ott az volt a tell, hogy nagyon gyorsan potbetelt, pedig egy jo jatekos volt...de 100 bb-n easy call volt..
En itt soha nem fogok bloffolni, meg As sem 2 unknown ember ellen...Gyenge jatekosok, ha ragaszkodnak a lapjaikhoz , nem tudjak elengedni...
Koszi szepen a valaszt, ezt a multi idezest nem ertem annyira, de majd probalgatom...
Koszi szepen a lecket:DMostmar legalabb tudni fogom..
Egyebkent gondoltam h szolok, h hwang ket uj konyve tegnap jelent meg:
Amazon.com: Advanced Pot-limit Omaha Volume III: The Short-handed Workbook (9780984619412): Jeff Hwang: Books
a masik meg a lag play:
Amazon.com: Advanced Pot-limit Omaha Volume II: Lag Play (9780984619405): Jeff Hwang: Books
Egyebkent gondoltam h szolok, h hwang ket uj konyve tegnap jelent meg:
Amazon.com: Advanced Pot-limit Omaha Volume III: The Short-handed Workbook (9780984619412): Jeff Hwang: Books
a masik meg a lag play:
Amazon.com: Advanced Pot-limit Omaha Volume II: Lag Play (9780984619405): Jeff Hwang: Books
Már meg is rendeltem, remélem karácsonyra ideér. :)
De ez lesz az igazi karácsonyi ajándék:
Daily Variance - Advanced PLO Play [paperback] :cool:
Nice, de mi ez, h 300 dollarba kerul a konyv?:O
qrva drága..
de van ott 1rugós könyv is...