UTG+1 helyében calloltál volna?
Hatareset de jah betettem volna
Jól értem , hogy mióta megjöttél Indiából csak egy lyukas kerti székben tudsz kényelmesen ülni?
Sztem legjobb ha egy nagyobb méretű fitball-on ülsz. Én kb. 120 kg körül vagyok, és több hónapja egy 12k huf értkékű labdán ülök a gép előtt, ami magasan veri az eddigi összes székemet. Sztem próbáld ki, ha nem jó, legfeljebb odaajándékozod vkinek.
Ma nincsenek valami ****a leosztások éjjelről? Vagy aludtál?:D
Nem jatszottam meg a kovetkezo 3 hetben nagyon keveset fogok jatszani sok utazas miatt..
Ilyenkor mikor kihagysz pár napot vagy egy hetet és újra visszaülsz, nem érzed úgy, hogy rosszabbul, gyengébben játszol? Legalábbis nekem mindig kelleni szokott 2-3 session míg visszarázódom, addig olyan mintha 1 levellel lejjebb gondolkoznék, mint kéne :)
Koszi, csak nekem ugye az a keresztmetszet h a szekek 150kg+ra legyenek kitalalva napi sok oraban...Sok uzletet neztem, de egyikben sem lehetett kiprobalni a dragabb szekeket, mindegyiket csak rendelesre es min 2-3 het..de lehet h nem a szeknek kene hozzam alkammazkodni, hanem nekem a szekhez--->lefogyni
sot van pesten olyan szolgaltato aki hazhoz visz minden kajat az adott napra meg a feherjeturmixot is, nem olcso de gondolom beleferne :)
Dán respect ne táadásnak vedc csak ne értem
Nyersz havi 20K-t átlagba és le akarsz fogyni
Mért nem fér bele egy szakács aki a belgyogyász /diabetikus által elöírt alapanyagogból alkot valami ehetött
+ egy csinos kis picsa Magánedző aki rávesz hogy kezdetbe napi x időt sétálj vagy valami.
Széknél mért nem csináltatsz egy személyreszabottat?