jak1
Válasz jak1 kommentjére
2014. szept. 1. 17:07

UTG+1 helyében calloltál volna?

Ez lenne az a húszezres potnál.

danfiu
Válasz danfiu kommentjére
2014. szept. 1. 17:12

Hatareset de jah betettem volna

Palesz76
2014. szept. 1. 18:42

Jól értem , hogy mióta megjöttél Indiából csak egy lyukas kerti székben tudsz kényelmesen ülni?

Taz
Válasz esoember kommentjére
2014. szept. 1. 20:00

Sztem legjobb ha egy nagyobb méretű fitball-on ülsz. Én kb. 120 kg körül vagyok, és több hónapja egy 12k huf értkékű labdán ülök a gép előtt, ami magasan veri az eddigi összes székemet. Sztem próbáld ki, ha nem jó, legfeljebb odaajándékozod vkinek.

Ha nem is feltétlen az egész session-t fitball-on érdemes letolni, de nagyon jól ki lehet vele egészíteni a sima ülést. Munkámból kifolyólag nekem is van "lehetőségem" napi 8-10 órát ülni és ha az ember ráveszi magát, hogy legalább 1-2 órát labdán ül az nagyon sokat tud segíteni mindenféle gerincbántalom elkerülésében. Fokozatosan el lehet jutni olyan szintre is, hogy egész nap azon csücsül az ember, de eleinte bőven elég fél, 1 óra is, annyi idő alatt pont eléggé elfáradsz eleinte...

Csede45
Válasz Taz kommentjére
2014. szept. 2. 13:13

Ma nincsenek valami ****a leosztások éjjelről? Vagy aludtál?:D

danfiu
2014. szept. 2. 16:54

Nem jatszottam meg a kovetkezo 3 hetben nagyon keveset fogok jatszani sok utazas miatt..

Katzorka
2014. szept. 2. 17:10

Ilyenkor mikor kihagysz pár napot vagy egy hetet és újra visszaülsz, nem érzed úgy, hogy rosszabbul, gyengébben játszol? Legalábbis nekem mindig kelleni szokott 2-3 session míg visszarázódom, addig olyan mintha 1 levellel lejjebb gondolkoznék, mint kéne :)

Wildcatfish
2014. szept. 3. 23:01

Koszi, csak nekem ugye az a keresztmetszet h a szekek 150kg+ra legyenek kitalalva napi sok oraban...Sok uzletet neztem, de egyikben sem lehetett kiprobalni a dragabb szekeket, mindegyiket csak rendelesre es min 2-3 het..de lehet h nem a szeknek kene hozzam alkammazkodni, hanem nekem a szekhez--->lefogyni

Dán respect ne táadásnak vedc csak ne értem

Nyersz havi 20K-t átlagba és le akarsz fogyni
Mért nem fér bele egy szakács aki a belgyogyász /diabetikus által elöírt alapanyagogból alkot valami ehetött
+ egy csinos kis picsa Magánedző aki rávesz hogy kezdetbe napi x időt sétálj vagy valami.

Széknél mért nem csináltatsz egy személyreszabottat?

knockout
2014. szept. 4. 0:50

sot van pesten olyan szolgaltato aki hazhoz visz minden kajat az adott napra meg a feherjeturmixot is, nem olcso de gondolom beleferne :)

Palesz76
Válasz Wildcatfish kommentjére
2014. szept. 4. 8:38

Dán respect ne táadásnak vedc csak ne értem

Nyersz havi 20K-t átlagba és le akarsz fogyni
Mért nem fér bele egy szakács aki a belgyogyász /diabetikus által elöírt alapanyagogból alkot valami ehetött
+ egy csinos kis picsa Magánedző aki rávesz hogy kezdetbe napi x időt sétálj vagy valami.

Széknél mért nem csináltatsz egy személyreszabottat?

Itt a motiváció hiánya és az életmód váltással járó változások a nehezek!

Élő ügyfélszolgálat