Dán respect ne táadásnak vedc csak ne értem
Nyersz havi 20K-t átlagba és le akarsz fogyni
Mért nem fér bele egy szakács aki a belgyogyász /diabetikus által elöírt alapanyagogból alkot valami ehetött
+ egy csinos kis picsa Magánedző aki rávesz hogy kezdetbe napi x időt sétálj vagy valami.
Széknél mért nem csináltatsz egy személyreszabottat?
Belgyógyász/diabetikus? Ilyen tanácsokat ne adj :P A 80%-uk alkalmatlan egy minimal étrend összeírására.
Nem sokára indul a L!feTilt kaja futárszolgálata. Ott összeállítják és házhoz viszik a kaját, rohadt kényelmes.
Mondjuk alternativa lehet egy kutya is: Napi 3 szarni akar ami azt jellneti sétálni is akar :)
Nem tudom, hogy a kutya és a 15 órás session mekkora barátok... :)
Nem tudom, hogy a kutya és a 15 órás session mekkora barátok... :)
Persze most bemenne egy tuti belgyógyászhoz aki kivizsgálná, és utána adna étkezési tanácsokat nem receptekre meg ilynekre gondolok PL: sok hal ,zöldség, kevés disznó (persze jóval részletesebben).
Az egy uniformizált diétánál tuti jobb
És az ELTE klinikáján vannak elismert szakemberek.
Mondjuk alternativa lehet egy kutya is: Napi 3 szarni akar ami azt jellneti sétálni is akar :)
Krono ez az átlag embermek való szint
dánnak a pénz nem hiszem számitana (és ez nem is hiszem hogy horibillis tétel lenne)
Most bemegy csinálnak egy csomó vizsgálatott (vér, vizelet, alergia, + **** tudja még mit)
Ezt megnézi az a fődoki aki külföldi egyetemeken is vendégeéöadó + ithon is egyetemi tanár és 40 éve ezzel foglalkozik (de akár még konziliumot is össze lehet hívatni), + felkereshet egy olyan dokit aki az élsportolok étrendjével foglalkozik
Na most amit itt ajánlanak az a jobb , vagy Gyurós Jozsí tanácsai a konditeremből,
vagy egy olyan amit szakemberek raknak ösze mindenkinek jó de kb senkinek se tökéletes
Rendelt kajánál meg benne van hogy valamelyik nap nincs olyan kaja amit kedvelsz ha ott egy személyi szakács (max 1K$ hó) akkor bármit megkapsz
Krono ez az átlag embermek való szint
dánnak a pénz nem hiszem számitana (és ez nem is hiszem hogy horibillis tétel lenne)
Most bemegy csinálnak egy csomó vizsgálatott (vér, vizelet, alergia, + **** tudja még mit)
Ezt megnézi az a fődoki aki külföldi egyetemeken is vendégeéöadó + ithon is egyetemi tanár és 40 éve ezzel foglalkozik (de akár még konziliumot is össze lehet hívatni), + felkereshet egy olyan dokit aki az élsportolok étrendjével foglalkozik
Na most amit itt ajánlanak az a jobb , vagy Gyurós Jozsí tanácsai a konditeremből,
vagy egy olyan amit szakemberek raknak ösze mindenkinek jó de kb senkinek se tökéletes
Rendelt kajánál meg benne van hogy valamelyik nap nincs olyan kaja amit kedvelsz ha ott egy személyi szakács (max 1K$ hó) akkor bármit megkapsz
ez nem az átlagembernek, hanem mindenkinek megfelelő tanács....
konzílium meg személyi szakács 200K-ért? 'Gyúrós Józsi', mint személyi edző? kicsit el vagy tévedve sztem...
mozogni kell és nem zabálni, ehhez elég egy hozzáértő(!) személyi edző, ha pedig nem tudja magát megfelelő étrenddel ellátni, 'Gizinénit' kell megkérni a szomszédból h főzzön rá, egy plusz fél nyugdíjért sztem összetenné a két kezét...
az egészben persze a kulcskérdés a motiváció és az elhatározás, anélkül halott ügy!
Vaooooo de megmondtad a frankót!!! Lol
Amellett hogy sztem elég hülyeségeket írsz, szövegértelmezési gondjaid is vannak, Wildcat sem ajánlotta Gyúrós Józsit, éppen ellentétbe állította a "szakemberekkel".
150+kg súlyú embernek mozogni kell és nem zabálni, egyszerű az élet, mi?
"Gizinéni" meg +félnyugdíjért biztos a megfelelő diétás Norbi update kosztot fogja tálalni a nagy bödön töltöttkáposzta meg ránotthús és hurka helyett :confused: