Masters800
Válasz danfiu kommentjére
2014. szept. 5. 16:03

ez dán döntése hogy le akar-e fogyni ne ti mondjátok meg neki hogy mit csináljon

Krono
Válasz Masters800 kommentjére
2014. szept. 5. 16:17

ez dán döntése hogy le akar-e fogyni ne ti mondjátok meg neki hogy mit csináljon

Dán azt csinál, amihez kedve van. :) Én csak kifejtettem a véleményem a diéta témakörben.

wzz
Válasz Krono kommentjére
2014. szept. 5. 16:51

Dán azt csinál, amihez kedve van. :) Én csak kifejtettem a véleményem a diéta témakörben.

Az király csak ne itt diétázgassatok please, mert eléggé offtopic, és az omahához nem sok köze van....

Nlzkm9
Válasz wzz kommentjére
2014. szept. 5. 18:20

Az király csak ne itt diétázgassatok please, mert eléggé offtopic, és az omahához nem sok köze van....

Pedig sztem qrvanagy élvezettel ctrlc ctrlv-zik be a külföldi HS playerek eme nagyszerű off hozzászólásokat :))

naggeri
2014. szept. 5. 18:57

Jaja *****ra uncsi mar a dieta tema. Erre van kulon topik

van Gerwen
Válasz naggeri kommentjére
2014. szept. 5. 19:01

Fórumot elnézve lassan minden második topik erről szól. Diétakadémia...

jacsapoker
2014. szept. 5. 19:18

nem igaz hogy tudsz folyamatosan itt nyerni, engem mindig sz--pat

danfiu
Válasz jacsapoker kommentjére
2014. szept. 5. 19:48

nem igaz hogy tudsz folyamatosan itt nyerni, engem mindig sz--pat

Hidd el nincs olyan h szopat a rendszer meg h en szerencsesebb lennek,mint egy masik ember. Max vannak olyan periodusok, amikor valaki jobban fut(ami lehet EV kulonbseg vagy h range vs range kedvezok nekik a szituk), es ugye ezeket felesleges vizsgalni, mert az alap helyzet az az h 2 embert vizsgalunk hosszutavon es nem rovidtavon.

Nem ismerlek, de a hszedibol nagyon sok frusztracio jon le, aminek okozoja lehet a nem emgfelelo tilt kontroll, brm es a swingek nem elviselese es meg 1 millio tenyezo..Hiaba tehetseges valaki pokerben, ha mentalisan gyenge, nem tudja meghozni nehez donteseket , amikor nagy a kassza, de szerencsere ezek a skillek fejleszthetoek...de minel idosebb vagy annal nehezebben

jacsapoker
2014. szept. 5. 20:31

Igazad van. Szerintem termet váltok. De mindig ahol jól megy semmi omaha, holdemet meg nem szeretem. + szerintem az a gond, hogy nem tudok a pókerre koncentrálni, melóhelyen is kapom az ideget, meg itthon is. Meg rengeteget dolgozom, aki mezőgazdasággal kicsit is foglakozott, az tudja. melyik termet ajánlanád. NL 50-100 omaha hi ra?

danfiu
2014. szept. 5. 20:41

Hat figyu, nem szolok bele, de tuti jo lesz neked plo50-100 jatszani?A korulmenyek nagyon el tudjak ronditani a helyzetet...Esetleg ps zoomot ajanlanam, ott mindeg van action...Es hidd el nem terem fuggo(regen en is azt hittem h az).. Nyissal egy naplot akademian es mar elorebb vagy:)

Élő ügyfélszolgálat