wrap amikor olyan 1 lapos sorhúzód van, amit több lap is kiegészíthet. (alul/felül/középen/mindenhol nyitott sor:) )
pl. dfecco23-nak 5,6,7,T,J mind sort jelentett volna.
egyébként amiket írok, az szigorúan szvsz, nem szoktam ilyeneket játszani, pláne mostanában, viszont elgondolkodtattatok picit. :)
wrap amikor olyan 1 lapos sorhúzód van, amit több lap is kiegészíthet. (alul/felül/középen/mindenhol nyitott sor:) )
pl. dfecco23-nak 5,6,7,T,J mind sort jelentett volna.
egyébként amiket írok, az szigorúan szvsz, nem szoktam ilyeneket játszani, pláne mostanában, viszont elgondolkodtattatok picit. :)
@ atisz : Köszönöm a választ . Én meg csak egy kezdő fishy vagyok, aktívan 2 hete játszom talán a játékot. Úgy voltam vele, hogy bőven van outom, amivel legalább fél potra jó vagyok. SuperTurbo HU-ban úgy vélem, hogy nem volt hibás a játék.
Várom a többiek véleményét is.
Omaha Hi/Low 8-or-better: 100,000 sampled boards containing 9 8 4
Player 1 (7 6 T 5): HI 59.82/38.89/1.29% LO 2.14/79.37/18.48% EV 0.425
Player 2 (3 5 K 6): HI 38.89/59.82/1.29% LO 79.37/2.14/18.48% EV 0.575
:Ad::2s::5c::Jh: Aggro ellen. Előtte is idiótaságokat mutatott.Pot Limit Omaha Hi/Lo Hand, $0.05/$0.10, bradlacko | BOOM! Hand Replayer
[/URL]
Ez teljesen fölösleges, azért azt ne felejtsük el, hogy a PLO8 alapvetően postflop játék, ott tudod az edgedet leginkább realizálni. Hiába elmebeteg az ellenfél, ha ezzel a lappal az ő mondjuk 50%-os get it in range ellen van nagyjából 2%-nyi előnyöd - azt meg elviszi a rake...:) Ha minden lappal all-in megy kb 55-45 amit holdemben coin flipnek szoktak nevezni :)
Ahogy pszibu is írta, az ilyen típusú lapokkal próbáljunk meg minél több embert bent tartani.
Kérdések:
1. :Ad::Kd::Kh::5h: Dobnátok? Később kiderült, feszes agresszív az ellenfél.
2.:Ah::2c::4s::9s: Big Stack izolál kiszállunk? ( matteo85h most nem maradt le a BOOM.:)))
Lemaradtak a replayek. Javítva*
1. No Limit Omaha Hi/Lo Hand, $0.10/$0.25, bradlacko | BOOM! Hand Replayer
2 .Pot Limit Omaha Hi/Lo Hand, $0.10/$0.25, bradlacko | BOOM! Hand Replayer
Lemaradtak a replayek. Javítva*
1. No Limit Omaha Hi/Lo Hand, $0.10/$0.25, bradlacko | BOOM! Hand Replayer
2 .Pot Limit Omaha Hi/Lo Hand, $0.10/$0.25, bradlacko | BOOM! Hand Replayer
Matteo: ez a hand nem dominálja az A234 stb. handeket, hanem flippel ellenük, de az igaz, hogy jó játékos ilyen deepen nem így fogja megjátszani az ilyen típusú handeket.
.
Az első egyértelmű dobás.
A másodiknál szerintem meg lesz az oddsunk a callra. (kb. 40% EQ-nk van szerintem). De nem öröm betenni.
bakyka: az első szituációnál a dobással nagyon jól tudjuk csökkenteni a varianciát. A 40bb-s játékkal csak az implied oddsodat minimalizálod (persze nem pre allinnél), ami biztos, hogy nem jó, de/mert egyszerűsíti a játékot.