Szerintem ugyanígy játszottam volna. Floppon biztosan nem dobok.
Kezdeném ott, ez nem induló lap. /guglizd ki omaha h/l induló lapok/
Flop után nem volt helyed a partiban.
hu-ban ez tuti h nem dobó
En is ugy gondolom,hogy ez a kombinacio dobos. Igazan ha megnezed,lowra sem jo,es hi-ra is nagyon telibe kell hogy verjen. En ugy gondolom omaha hi ba ezzel a lappal lehet jatszani mert ott az kozepes osszefuggo lapoknak van ereje,de hi low ba nem igazan van ertelme,movel legjobb esetbe is csak a pot feleert tudunk harcba szallni az esetek tobbsegebe
t700 pot at t15/30 Pot Limit Omaha Hi/Lo Tournament - 9 max on Full Tilt Poker | TheHandConverter.com: Powered by DeucesCracked.com
Sziasztok!
Véleményeitekre lennék kíváncsi ezzel a handdel kapcsolatban!
t700 pot at t15/30 Pot Limit Omaha Hi/Lo Tournament - 9 max on Full Tilt Poker | TheHandConverter.com: Powered by DeucesCracked.com
Sziasztok!
Véleményeitekre lennék kíváncsi ezzel a handdel kapcsolatban!
K*rva szar napot zártam ma! :( Nagyon sok pénztől estem el. (buktam kb 5$-t, de nemtom milyen sokat nyerhettem volna). Igazából nagyon peches voltam ma, volt 1 pici tilt is amit majd láthattok, hogy 1-2 olyan handdel is partiba keveredem amivel nem kéne, és végre észrevettem magamon hogy picivel többet callozok a kelletténél.
Hát íme pár hand a mai sessionből!
Bad Beatek/Coolerek/Hibák:
:As::2s::7d::7h:
Pot Limit Omaha Hi/Lo Hand, 10.00/20.00, bradlacko | BOOM! Hand Replayer
:As::Ks::4s::Jc:
Pot Limit Omaha Hi/Lo Hand, $0.05/$0.10, bradlacko | BOOM! Hand Replayer
:Ad::2s::5c::Jh: Aggro ellen. Előtte is idiótaságokat mutatott.Pot Limit Omaha Hi/Lo Hand, $0.05/$0.10, bradlacko | BOOM! Hand Replayer
:Ah::Ad::2c::3c: Izolálás FAIL.
:Ad::5d::Qc::6h:
Pot Limit Omaha Hi/Lo Hand, 15.00/30.00, bradlacko | BOOM! Hand Replayer
Kérdések:
1. :Ad::Kd::Kh::5h: Dobnátok? Később kiderült, feszes agresszív az ellenfél.
2.:Ah::2c::4s::9s: Big Stack izolál kiszállunk? ( matteo85h most nem maradt le a BOOM.:)))
:Ah::Kh::Kd::6h:Turn checket mindig megeszik. :)
:As::Ks::4s::Jc:
:Ad::2s::5c::Jh: Aggro ellen. Előtte is idiótaságokat mutatott.Pot Limit Omaha Hi/Lo Hand, $0.05/$0.10, bradlacko | BOOM! Hand Replayer
:Ah::Ad::2c::3c: Izolálás FAIL.
Pszibu! Tetszenek a gondolataid! :) Amivel vitatkoznék az a túlértékelt alacsony, azt azért nézd meg, hogy az inkább HU-ra jellemző! CG-ben próbálok sokkal-sokkal feszesebb lenni. Én inkább kérdezek, mint okoskodjak, szóval a wrap az mit jelent? :$
A25J offot tényleg elkúrtam, de volt több is, mind1 ez egy ilyen nap volt. :)