KKxx
na posztolok egy emlékezetes handet, ami kevésbé volt profitábilis... szeretném ha elmondanátok ki hogyan játszotta volna! (bár sztem a parti menthetetlen volt...) 8 out ha jól számoltam (maradék 8-as, 4 ötös és 3 tízes (nálam is volt egy). egy ilyen lap pl. a turnon mennyire számít kemény draw-nak (simán ráteszed a beülődet)? ti mit léptetek volna az ellen lapjaival egy ilyen move esetében mint amit én csináltam? bár ha nem tesz szettre akkor az ő szempontjából is jól lett megjátszva...
Pokertube.com ? A Video Community for Pokerplayers
Be tudnád rakni a HH-t, valami bajság van vagy az én gépemmel, vagy a pokertubebe-al, mert csak egy errort kapok...
Hátha másnak sem jó... nekem még nem volt gondom a tube replayerével :)
Full Tilt Poker Game #9541590512: Table Paige (6 max) - $0.10/$0.25 - Pot Limit Omaha Hi - 12:14:03 ET - 2008/12/17
Seat 1: frontrow5 ($28.10)
Seat 2: shazbox ($19.75)
Seat 3: Bircen ($6.25)
Seat 4: tdaniel84hun ($33.30)
Seat 5: tygazai ($43.50)
Seat 6: mahuija ($23.75)
frontrow5 posts the small blind of $0.10
shazbox posts the big blind of $0.25
The button is in seat #6
*** HOLE CARDS ***
Dealt to tdaniel84hun [Kc 3h Th Ks]
Bircen calls $0.25
tdaniel84hun calls $0.25
tygazai calls $0.25
mahuija calls $0.25
frontrow5 folds
shazbox checks
*** FLOP *** [8s 9c Kh]
shazbox checks
Bircen checks
tdaniel84hun bets $1.35
tygazai folds
mahuija calls $1.35
shazbox calls $1.35
Bircen adds $0.25
Bircen folds
*** TURN *** [8s 9c Kh] [3d]
shazbox checks
tdaniel84hun has 15 seconds left to act
tdaniel84hun bets $3.50
mahuija has 15 seconds left to act
mahuija raises to $15.90
shazbox adds $2
shazbox folds
tdaniel84hun has 15 seconds left to act
tdaniel84hun raises to $28.30
mahuija calls $6.25, and is all in
tdaniel84hun shows [Kc 3h Th Ks]
mahuija shows [8d 6c 7d 8c]
Uncalled bet of $6.15 returned to tdaniel84hun
*** RIVER *** [8s 9c Kh 3d] [5s]
tdaniel84hun shows three of a kind, Kings
mahuija shows a straight, Nine high
mahuija wins the pot ($47.25) with a straight, Nine high
*** SUMMARY ***
Total pot $49.70 | Rake $2.45
Board: [8s 9c Kh 3d 5s]
Seat 1: frontrow5 (small blind) folded before the Flop
Seat 2: shazbox (big blind) folded on the Turn
Seat 3: Bircen folded on the Flop
Seat 4: tdaniel84hun showed [Kc 3h Th Ks] and lost with three of a kind, Kings
Seat 5: tygazai folded on the Flop
Seat 6: mahuija (button) showed [8d 6c 7d 8c] and won ($47.25) with a straight, Nine high
akkor mostmár tényleg várom az észrevételeket. De posztoljátok ti is a saját kérdéses leosztásaitokat, ne csak az enyémeket boncolgattuk mert kezdem kellemetlenül érezni magam :)
na posztolok egy emlékezetes handet, ami kevésbé volt profitábilis... szeretném ha elmondanátok ki hogyan játszotta volna! (bár sztem a parti menthetetlen volt...) 8 out ha jól számoltam (maradék 8-as, 4 ötös és 3 tízes (nálam is volt egy). egy ilyen lap pl. a turnon mennyire számít kemény draw-nak (simán ráteszed a beülődet)? ti mit léptetek volna az ellen lapjaival egy ilyen move esetében mint amit én csináltam? bár ha nem tesz szettre akkor az ő szempontjából is jól lett megjátszva...
Pokertube.com ? A Video Community for Pokerplayers
Sztem pont, h nem játszotta jól, ezzel flopon be kell pakolni, de lehet, h eldobom inkább. Lehet, h drawing dead vagyok szinte, szélsőséges esetben persze, mondjuk egy KKJT ellen.
a licitemből elképzelhető hogy nem tett KK-ra, bár a nagyobb sorhúzó miatt ténlyeg para volt neki.
Tökmindegy, 99 v KK, alsó set és ez az oesd nem életbiztosítás omahában.
Én túl nit vagyok, de nekem az alsó set autofold, ha valaki betelt és még volt egy megadó, de még pozícióból sem szívesen adok meg, ha nem heads-up voltunk.
A turn játék egyértelmű, tolni kellett, melleseg nyertél egy csomó Sklansky dollárt. A flop előtti emeléssel semmit nem értél volna el, mert egy ilyen double suited rundown klasszikusan az, amivel az ember szívesen játszik emelt potban, mert pont jó kis stackelő lap, de könnyű elengedni. A lapod preflop közepes volt (szerintem egy 6789 DS pl favorit vele szemben) szóval nem volt gond a limpel sem. Azaz tök jó lejátszás, egyetlen hibája, hogy kistackelődtél de ez Omahában megesik...
...melleseg nyertél egy csomó Sklansky dollárt.
az miaz? :D