D_norbi
Válasz Blatand kommentjére
2009. jan. 17. 13:56

Elég az 50bi, csak engem spec. nagyon idegesítenem ha egy nap alatt elbuknám a felét...

D_norbi
Válasz tdaniel84hun kommentjére
2009. jan. 22. 13:37

Ha bárki hajlandó lenne PS PLO10 HH-kat cserélni az írjon PÜ-t!

Sai
Válasz D_norbi kommentjére
2009. febr. 2. 11:36

A KK-s hand-et tökéletesen játszottad meg, az ilyen handnél csakis top setre lehet menni, hátha valaki floppol egy kisebbet és nem ereszti (ez is történt).
Az ellenfél játékában elég érdekes, hogy miért tolja be turn-ön, mert ha már erősnek érzi magát, akkor tolja flopon, az ilyen visszaemelést turnön csak erősebb lap adja (ilyen turn vadulást akkor szoktam látni, ha valakinek leesik turnön a setje, vagy ha pókert floppolt)... Szerintem itt ellenfélfüggően flop reraise jó megoldás lenne a helyében, bármilyen akcióra pedig dobás (olcsó megoldás, reraise ellen azért a kétpárok nagyrészt dobják, esetleg KQJT tartja, meg a jobb lapok (KK allint tol, 99TJ allint tol (?), 99 talán megad)).

Én 36 bi-nel mentem PLO25-re, ez nagyon is elégnek bizonyult eddig, bár rögtöm 6 bi minusszal inditottam (simán betolok 2 bi-t is coinflipre, ha olyan a helyzet), de elég gyorsan sikerült plusszba kerülni. Itt még elég gyengén játszanak ahhoz, hogy ne lehessen tartósan minuszban lenni:)

PLO50-re sztem 40 bi-nél lépek, nekem elégnek tűnik (anno Titanon "kicsit" kevesebbel léptem, na akkor az nem volt elég:D).

Élő ügyfélszolgálat