PLO home games versenyek_ötletelés
Hello,
Pár dolog ami eszünkbe jutott dánfiu topikjában.
Itt folytatnánk a további ötletelést:
NL cg 6maxon 6 játékos csinált vidit és valahogy össze lett hozva 1 vidiben hogy az összes lap nyitott volt.
Nem csinálunk ilyet?
Aztán dán vagy vki a végén kielemezné a handeket. Szerintem 6max tök jó lenne!
Esetleg csinálhatnánk egy bajnokságot, betesz mindenki egy kis zsét+Pa támogat+ps támogat+ jól szórakozhatnánk.
Játszhatnánk 6 maxot is.
Aztán lehetne fogadni a végeredményre aki nem vesz részt rajta.STb.
omaha HU sng bajnokságban benne lennék. Mondjuk mindenki játszana mindenkivel pár meccset (pl 5 nyert meccsig menne egy HU)
Home games keretein belül.
Lenne valami nevezési díj amit a végső nyertes visz
Omahától függetlenül is lehetne ilyesmiket csinálni. Van ugye pókerakadémiás versenysorozat, de PA-s hu verseny, sgn meg PA-s cashgame is simán kivitelezhető lenne, akár a PA nélkül, hiszen a PS home game mindenkinek adott és semmi sem kell, csak pár ember. Ilyen 5-10 usd hu sng vagy NL10-20 mindenki számára elérhető limit sztem és lehetne jókat poénkodni, aztán itt a PA-n közzétenni az eredményeket, leosztásokat elemezni, ilyesmi. Havonta párszor megbeszélnénk, aztán nyomnánk valamit, ennyi ideje sztem mindenkinek van. Gondolkozok ezen még, de nekem tetszik.
A 3. variációban benne vok (omaha HU sng bajnokság)
Nem tudom ki találta ki, de nagyon jó 5let. :))
Szimpatikus kezdeményezés!
6max cash lehet érdekelne, HUSNG nem szimpi. /Persze ha beférek/
Barmifele omahaban benne vok,de akar holdemben is
sztem elsőre legyen omaha, ha már ez a társaság volt a kezdeményező. ha hat ember összejön, márpedig annyi jó omahás sztem bőven van itt, akkor máris mehet vmi kisebb tétes PLO cash homegame, aztán utána a kövi meg lehet holdem.
de ennek számomra csak ugy lenne értelme ha valaki rögzitené és utána elemeznénk, mert egyébként csak fun-ból nem annyira. egyébként inkább cash mint sng. minél deepebb annál jobb a nehezebb szituk miatt :)
nyilván, ha már össze jönnek ilyen asztalok, vétek lenne elemzés nélkül hagyni.
ha lesz ilyen holdemben, az szívesen kommentelem én is.
Amire te gondolsz, az replayerben volt visszajátszva a session, ha össze van fésülve a sessiön adatbázisa, akkor látni fogjátok mindenkinek a handjét, hogy ki , mivel hogyan játszott.
Közben skyponlehetne kis trash talk játék alatt.