Nem, nem lehet kitörölni a postodat. Valamint egy postot tényleg át lehet ugrani, de gyakorlatilag minden hh elemzésnél ott figyelnek a postjaid. Ha mindenki átugorja akkor még valaki azt hiszi, hogy okosat írtál, mert nem érkezik rá reakció. Ha érkezik akkor pedig oldalakon keresztül röhögnek rajta és megint elsikkad a szakmai beszélgetés.
Tényleg nem én vagyok az egyetlen akit ez zavar és tényleg nem én vagyok az első aki szól érte. Ha hasznos tagja akarsz lenni a fórumnak, fogadd meg amit írtam. Ha nem sikerül, akkor bekerülsz az uborka-kalapba és hamarosan csak lol-okat fogsz kapni a hozzászólásaidra.
----
Off: adminok, ha lezártuk ezt a vitát, nyugodtan törölhetitek a hsz-eket, mert tudom, hogy erősen off itt, de egyszer végig kell beszélni.
tovább nem irom... részemről lezártam
Nicsak egy Naggeri :) Gondolom így már tudod, hogy ki vagyok :)
Zehy, örülök a wp véleményednek, reméljük, hogy MrZeg is mutat hamarosan ilyeneket és gyorsan eltanulja :)
plastikman0, én új vagyok itt, nem ismerlek, de ahogy látom, nem kell nagyon belemennem ebbe a "vitába", csak annyit, hogy MrWeget "tanítom" és nem fogom azt mondani neki soha de soha és senkinek sem, hogy figyelj, ez plo5 légy laza, mert az omaha nem erről szol! Igen, valóban nem szeretnék kis sorral, kis színnel játszani! Szerinted ha ászos színe van, riveren nem teszi be? Nem hív vissza? Nézd már meg ember, kifizettettük a lapunkat egy SORRAL úgy hogy lent van 3szin?!?!?! Ha 16-19dolláros potokat viszel, nagyon ügyes vagy, őszintén gratulálok és meghajolok előtted a több mint 1millio leosztással a hátam mögött!
Csak átfutottama szememmel a leosztáson amikor irtam úgy rémlett sora volt floppon, szóval lejavulással kapcsolatba nem él amit irtam... De a többit komolyan irtam... Tusi27 barátom szerinted über lol vagyok...egyesek szerint meg fejbe kéne lőni.... akkor megvédem magam
Chubbyhun, ha az első partiba leesik sorunk vagy a színünk, nagyon rossz helyzetbe leszünk, mert messze nem lesz nut szín és messze nem lesz nut sorunk.... Max ez az egy lap jó ami jött, de legalább jött :)
Van az 4 out is, de ki számol ilyeneket :)
Így van , egész pontosan 4out, de tudod jól, hogy mire gondoltam... ;) :)