Végre omaha:)
Nem az én limitem, és HU-zni se szoktam, de azért próbálkozok:
1) AJ(J4) (27)3 flopon: én utálnék allin kerülni, vagy nem c-betelnék és amilyen olcsón csak lehet eljutnék riverig (vagy turn-től függően ott emelnék, ha az ellenfél check-el), vagy megadnám a c/r-t és turn-t látva értékelnék
2) AKTJ (T8)3 flopon: dobnám, egyszerűen semmi ellen nem vagy nagyon elöl (max épphogy), viszont könnyen lehetsz nagyon hátul (ha fd is van nála pl)
3)QQ58 Q(452) turn után: erre én is kiváncsi vagyok, én c/f szoktam nyomni, ha OOP topsettel emelek, és turn-re (nem lyuk-)sor és flush is kiegészülhet adott stack-méretnél
Én PLO10HU-ot tolok, tehát lehet, hogy butaság.
A 3. nál nem biztos, hogy annyira örül annak a flush kártyának. Az volt a felvezetés, hogy egy jó nyerő reg. Akkor, ha egy nut flushdraw+wrap van nála, bekerült volna a pénz a floppon. Tehát vagy csak floatolni akart, vagy nem annyira biztos a flush outjaiban. Érdemes lehet 100USD-t hívni, ha visszatolja pont nincs meg az ods, tehát dobható.
Előrebocsátom, nekem sem ez a limitem és nem is vagyok egy HU bajnok, szóval csak véleményt tudok írni.
1, Miután a flop 3bet után nagyot emelt, én ezen a ponton eldobnám. Egy J magas flösshúzó és egy lyuksor nekem nem ér meg ennyit. Azt mondanám, hogy erős kombinált húzója van vagy egy szettje.
2. Én dobnék.
3. Egyetértek az előttem szólóval. Szerintem nem flössre húzott. Nyitnék és aztán meglátjuk. Én ezt már ezt nem dobnám.
Én PLO10HU-ot tolok, tehát lehet, hogy butaság.
A 3. nál nem biztos, hogy annyira örül annak a flush kártyának. Az volt a felvezetés, hogy egy jó nyerő reg. Akkor, ha egy nut flushdraw+wrap van nála, bekerült volna a pénz a floppon. Tehát vagy csak floatolni akart, vagy nem annyira biztos a flush outjaiban. Érdemes lehet 100USD-t hívni, ha visszatolja pont nincs meg az ods, tehát dobható.
Hi, jó kis handek!
1. Egy laptartomány ellen vagy hátul,QQc*c*; KKc*c*;
A kérdés hogy láttál-e tőle ilyen lapokkal vakról csak callt, vagy 3betet. Ha keveset 3 betel, ill. ezekkel a lapokkal nem 3betel, akkor könnyedén bajban lehetsz.. Így info hiányában nem tudom pusholnék-e...
2. Sokat floatoló játékos ellen tovább barellezem any turn-t is fél pottal, ami meglepően jól müxik, viszont itt a stackek nem engedik ezt meg, mert kommitid lennél, szóval marad a c/f, bár nagyon nem tetszik nekem :S
3. szerintem itt hiba volt a c-bet, mivel nem volt terv ahogy látom:)
Ilyen top pár lapokkal jobb a check back, mert raisre dobni kell, ráadásul any turnön nyitni fog, még draw lapokkal is, amit le KELL callolni, és riveren újraértékelni.
1.-nél annyira gagyi/jó floppot kaptunk egy OOP PF feszes játékos range-dzse ellen, hogy ahogy naggeri is mondja, gyak. QQxxc, KKxxc, A567c-on kívül mindent el kell dobnia az óriási 3betemre, amivel FE-t is maximalizálom, és rengeteg enyémnél erősebb handet el tudok vele dobatni (25% r to cbet). 80-90%-os BTN PFR laptartományomban minden benne van a 22xx-től az AAxxc-ig
1, Miután a flop 3bet után nagyot emelt, én ezen a ponton eldobnám. Egy J magas flösshúzó és egy lyuksor nekem nem ér meg ennyit. Azt mondanám, hogy erős kombinált húzója van vagy egy szettje.
weaktight | Hand
SB egy jó magyar nyerő reg (PLO200-2K), nem sok hülyeséget csinál, ha nem tiltel! :)
szerintem itt hiba volt a c-bet, mivel nem volt terv ahogy látom:)
Ilyen top pár lapokkal jobb a check back, mert raisre dobni kell, ráadásul any turnön nyitni fog, még draw lapokkal is, amit le KELL callolni, és riveren újraértékelni.
Még egy sytaksi hand OOP
weaktight | Hand
Az volt a felvezetés, hogy egy jó nyerő reg.
HU játékban nekem sincs tapasztalatom, így én is csak "találgatok".
Na, hogy feldobjam egy kicsit az Omaha szekciót.
weaktight | Hand Poll | JhAs4cJc - $2/$4 Pot Limit Omaha Hi
weaktight | Hand
SB egy jó magyar nyerő reg (PLO200-2K), nem sok hülyeséget csinál, ha nem tiltel! :)
Még egy sytaksi hand OOP
weaktight | Hand
A c/f-od elég weaknek tartom. Nagyon scarry turn-t kaptam, ahol én c/c-t szoktam játszani, elég sokszor fog bluffolni, bluffbe fordítani handeket IP ahoz, hogy +-os legyen, illetve van 9 outunk javulni is. A bet szerintem nagyon rossz, soha nem fog roszabb handel callozni!