Preflop: Ha rundown-okkal is szoktál potot 3betelni akkor ok. Ha csak ennyire prémium lapokkal, akkor itt szerintem elárultad a KKds AAds-t.
Innen kezdve ha gondolkodó játékos, akkor sejti hogy: 442 téged nem talált el azaz simán floatolhat any4-el. Turnon feladod, be akarja gyűjteni a potot. Megadod, innen kezdve a lapod a számára magas párok, vagy négy prémium magas, flushdraw-val.
River: Mivel eddig semmi erőt nem mutattál (a kötelező cbeten kívül) nem rakhat a kezedbe semmit, amivel megadsz egy potnyi emelést. Szerintem ki akarja csavarni a kezedből, aka adható. Egy ilyen line után csak egy underfull, vagy esetleg egy A4 adhatja, de az nem nagyon lehet nálad.
Érdekes leosztás:)
20 perce nézem, de nem jut eszembe semmi értelmes, esetleg a turn b/f (hogy ne blöfföljön esetleg a KK/QQ).
Elég sokat 3betelek, főleg 3-4 handed (premium lapokat, rundown, kicsit is kapcsolódó DS handeket stb), nem igazán nézem ki belőle hogy túlerőltetné a buksiját, pont ezért ilyen bizonytalan a hand, teljesen értelmetlen a játéka, gyak semmit nem reprezeltál, de valahogy én sem tudom elképzelni, hogy potbet blöfföl riveren. <--> Milyen 4-es lehet egy 12/8-nál, amivel cold calloz egy 3betet? Nem tudok dűlöre jutni ezzel a handdel... :(
Tud valaki ajánlani valami jó Non-showdown winnings-sel foglalkozó értelmes PLO videót? Küzdök, küzdök vele, de valahogy nem akar min. 0-án maradni! :(
Ha nem sokra becsülöd akkor viszont fold. Négyes nem nagyon lehet nála, ha nem trükközik akkor TT (valami szép TT mondjuk TTQJ, TTQQ etc.). A fold to cbetje nulla, úgyhogy adta a floppon, és lejött a fullja. A betpot persze itt is értelmetlen tőle, de reménykedik, hogy van egy négyesed.
Küzdök, küzdök vele, de valahogy nem akar min. 0-án maradni! :(
Ez miért probléma? :confused:
Na, hogy feldobjam egy kicsit az Omaha szekciót.
weaktight | Hand Poll | JhAs4cJc - $2/$4 Pot Limit Omaha Hi
Mi a jó flop játék?
syntaksi 123hand alapján: 25/18/3.8 Call BB:22%; Fold to cbet:0%; Raise cbet: 25%; flop aggr: 3.2
weaktight | Hand
SB egy jó magyar nyerő reg (PLO200-2K), nem sok hülyeséget csinál, ha nem tiltel! :)
Még egy sytaksi hand OOP
weaktight | Hand