A gondolatmenetem a kovetkezo volt (ezek szerint teljesen hibas):
Abbol, hogy beledonkolt a potba nem igazan lehet messzemeno kovetkeztetest levonni. RR-re OOP minden air-t, QQ, JJ, Kx (kivetel talan az AK) lapot el fog doni, de AA, AK, KQT9, meg egyeb wrap handeket nem igazan. Eleg agro ahhoz, hogy ezekkel a lapokkal 3beteljen, es eldobassa az en bloff handjeimet. En meg mindig tartom azt a velemenyemet, hogy itt a reraise +EV.
Azert calloztam, mert rengeteg olyan lapot fogok kapni turnon IP, ami nem fog valtoztatni a board texturajan, illetve nem fog kiegeszulni az altalam felvazolt range, es elemcheckel, ezeket a handeket talan el fogja tudni engedni. Egyedul a KK, K10 volt az a lap, amit nem fog dobni egy turn shovera. De KK-val minden bizonnyal 3betelt volna PF, ugyhogy marad a K10, es igy szerintem eleg olyan lap van a range-dzseben, hogy +EV legyen a turn bet.
Nekem a 2.al kapcsolatban is van némi kétségem. Biztos, hogy plusszos egy ilyen line után bepakolni egy 12 nut out - redrawval? Kérdezem, mert jóval alacsonyabb a normál limitem.
Ez abszolút std sztem.
weaktight | Hand | KcAdAcTd - $1/$2 Pot Limit Omaha Hi
-exeisti-: 217 hand alapján 12/8 tehát elképesztően nit, F to Cbet: 0% F to cbet: 0%
Én statjaim: 35/27 3bet: 7.4
Turnön már majdnem lejárt a timebank, valószínűleg a legrosszabb opció a call volt OOP, de egy ilyen ellenféltől nem tudom mi lehet ez a játék 200BB deepen. 100BB-vel simán bepakolom turnon, de egy ilyen dry, semmilyen boardon 200BB efektív stackkel ez elég wtf játék egy 12/8-tól!
Mi lett volna a legjobb játék?
Senki? :(
el nem dobnám, akármilyen statja van, túl dry a board ahhoz, de én fish vagyok...
Preflop: Ha rundown-okkal is szoktál potot 3betelni akkor ok. Ha csak ennyire prémium lapokkal, akkor itt szerintem elárultad a KKds AAds-t.
Innen kezdve ha gondolkodó játékos, akkor sejti hogy: 442 téged nem talált el azaz simán floatolhat any4-el. Turnon feladod, be akarja gyűjteni a potot. Megadod, innen kezdve a lapod a számára magas párok, vagy négy prémium magas, flushdraw-val.
River: Mivel eddig semmi erőt nem mutattál (a kötelező cbeten kívül) nem rakhat a kezedbe semmit, amivel megadsz egy potnyi emelést. Szerintem ki akarja csavarni a kezedből, aka adható. Egy ilyen line után csak egy underfull, vagy esetleg egy A4 adhatja, de az nem nagyon lehet nálad.
Dobnám, semmi értelme bet pottal bluffolni az elárult overpárod ellen ennyire dry boardon.
weaktight | Hand | KcAdAcTd - $1/$2 Pot Limit Omaha Hi
-exeisti-: 217 hand alapján 12/8 tehát elképesztően nit, F to Cbet: 0% F to cbet: 0%
Én statjaim: 35/27 3bet: 7.4
Turnön már majdnem lejárt a timebank, valószínűleg a legrosszabb opció a call volt OOP, de egy ilyen ellenféltől nem tudom mi lehet ez a játék 200BB deepen. 100BB-vel simán bepakolom turnon, de egy ilyen dry, semmilyen boardon 200BB efektív stackkel ez elég wtf játék egy 12/8-tól!
Mi lett volna a legjobb játék?
Dobnám, semmi értelme bet pottal bluffolni az elárult overpárod ellen ennyire dry boardon.
Lehet hogy weak, de itt nem igazán van veszélyes lap flop után számunkra, ezért néha már flop c/call-t játszok, hátha elkezd blöffölni vmivel.
Egyébként többniyre én is így játszottam volna ahogy te.