Póker Fórum Archívum > Online cash game & tournament videók > Hogyan készítsünk videót a játékunkról?

titcar
Válasz Littlemage kommentjére
2008. nov. 6. 10:16

az eredetit se jatsza le semmi? akkor mar lehet gaz van....

egy camrec file-m van amivel ugye csak a camtasia tudna valamit csinálni, de az meg ugye szétakad tőle, meg egy tömörített wmv amit meg nem akar lejátszani semmi. nemtom a tömörítésnél volt-e valami hiba, mert a felénél lefeküdtem aludni :) de emlékeim szerint csak annyit írt ki, hogy készvan, amikor kikapcsoltam.

V.Peti
Válasz titcar kommentjére
2008. nov. 17. 16:03

szóval most jöhetne az a privi, amit akkor kapunk, ha lejárt a próbaverzió a camtasianál és vki tudja hogyan lehetne ingyen tovább használni :)

andree
2008. nov. 18. 23:37

egy camrec file-m van amivel ugye csak a camtasia tudna valamit csinálni, de az meg ugye szétakad tőle, meg egy tömörített wmv amit meg nem akar lejátszani semmi. nemtom a tömörítésnél volt-e valami hiba, mert a felénél lefeküdtem aludni :) de emlékeim szerint csak annyit írt ki, hogy készvan, amikor kikapcsoltam.

Sikerült megoldani? Csináltam egy 60 perces videót, és nem akarja betölteni a camrec file-t. Előtte háromszor kipróbáltam, és működött. Megcsináltam a videót, elmentettem, kiírta, hogy minden oké. De most ha rámegyek megnyitja a camtasia studiot, berakja a fájlt, de nem tudok semmit kezdeni vele. Ott ahol az első képkockájának kéne lenni, csak fehér mező van. Sajnálom nagyon a kommenteket, meg úgy önmagában az egészet. Nincs valami a progi, ami javítja a sérült camrec fájlokat?

titcar
Válasz andree kommentjére
2008. nov. 19. 0:24

Sikerült megoldani? Csináltam egy 60 perces videót, és nem akarja betölteni a camrec file-t. Előtte háromszor kipróbáltam, és működött. Megcsináltam a videót, elmentettem, kiírta, hogy minden oké. De most ha rámegyek megnyitja a camtasia studiot, berakja a fájlt, de nem tudok semmit kezdeni vele. Ott ahol az első képkockájának kéne lenni, csak fehér mező van. Sajnálom nagyon a kommenteket, meg úgy önmagában az egészet. Nincs valami a progi, ami javítja a sérült camrec fájlokat?

sajna nem sikerült :(

titcar
2008. nov. 19. 0:45

van olyan hand replayer, amivel b2b-s handeket lehet visszanézni értelmesen?

titcar
Válasz V.Peti kommentjére
2008. nov. 24. 2:03

szóval most jöhetne az a privi, amit akkor kapunk, ha lejárt a próbaverzió a camtasianál és vki tudja hogyan lehetne ingyen tovább használni :)

ide is jöhetne, lehet meg kéne örökíteni a mai tourokat :)

lol egyébként simán müxik, ha visszaállítjuk a dátumot :D

V.Peti
2008. nov. 24. 3:05

fúúúú de cseles :)

styxxx
Válasz V.Peti kommentjére
2008. nov. 24. 16:13

Tudom, hogy én vagyok a világ legalja (egy rohadt pirát :D) de ha mondjuk felmentek a mininova pont org -ra, akkor le tudjátok tölteni a camtasia 6-ot kulccsal együtt, és megoldódnak a probaverziós történetek.

Más.

A camtasia egyik beállitás fülén ki lehet választani a közvetlen avi-ba tömöritést, és akkor nincs camrec gond. Az elkészült avi-t pedig tovább lehet tömöríteni, ha méretet akartok csökkenteni, mondjuk a virtualdub-bal.

jó videózást!!! ;)

Littlemage
Válasz styxxx kommentjére
2008. nov. 24. 16:44

csinaltam egy videot, le is mentettem aviba. de aztan, mikor be akarom importalni, hogy szerkeszgessem, akkor mire az audio vonal végére ér, bezáródik a camtasia. elég nagy, 6xx mb.os a file. ez mitől lehet? keves memoria?

tudtok még valamilyen mas ingyenes szerkesztő, amivel tudnák feliratokat, vagy utolag kommentart csinalni? movie makeren kivul.

bihaimo
Válasz Littlemage kommentjére
2008. dec. 8. 23:58

Megcsináltam az első videómat, csak nagyon halk lett a hang csak néha lehet a köhögésem hallgatni. :-)

Van lehetőség valamilyen progival újra kommetelni?

Üdv.

Élő ügyfélszolgálat