Póker Fórum Archívum > Online cash game & tournament videók > Hogyan készítsünk videót a játékunkról?

Littlemage
Válasz Lugo kommentjére
2008. dec. 22. 14:17

Egyes videókon láttam, hogy van egy kis logó halványan, de mindig láthatóan. Godmode használt ilyet pl. Ezt hogy lehet berakni? Így akarom kirakni a HUD-os statjaim neveit, mert elég sok adat van kirakva, és nincsenek a nevek a HUD-on.

1. sztem se szedd ki a dolgokat belőle.
2. Camtasiaval fel lehet tenni rá, a tömörítéses varazslonál az utolsó vagy utolsó előtti lapnál, watermark/vizjel-nek nevezi.

ma csináltam egy videót, de amikor elkezdtem visszajátszani, egyszer csak kilépett és eltűnt a videó... és még nem mentettem el. tudja vki miért van ez?

sajna nekem is szokott ilyen lenni, s nem tudom miért van. ha szerencsed van, megvan a video valahol. ha mostanaban raersz, dobd el az msn címedet, segítek megkeresni.

Lugo
Válasz Littlemage kommentjére
2008. dec. 22. 14:26

1. sztem se szedd ki a dolgokat belőle.
2. Camtasiaval fel lehet tenni rá, a tömörítéses varazslonál az utolsó vagy utolsó előtti lapnál, watermark/vizjel-nek nevezi.

sajna nekem is szokott ilyen lenni, s nem tudom miért van. ha szerencsed van, megvan a video valahol. ha mostanaban raersz, dobd el az msn címedet, segítek megkeresni.

privi ment.

zsjozsef
Válasz Lugo kommentjére
2008. dec. 27. 15:12

Rendering?

Hi!

Csináltam egy videót. A renderelést azonban leálítottam, mert kellett a gép. Hogy lehet újra elindítani? Sehogy sem jövök rá :S. Tehát a .camrec fájl megvan. Hogyan tovább?

Littlemage
Válasz zsjozsef kommentjére
2008. dec. 27. 15:36

bal oldalt van egy menu valami produce ..... (most nem jut eszembe), ott, aztan bejön az a tömörítő varazslo.

medgypeti
Válasz Littlemage kommentjére
2008. dec. 27. 15:38

bal oldalt van egy menu valami produce ..... (most nem jut eszembe), ott, aztan bejön az a tömörítő varazslo.

Batch production

ZoDo
2008. dec. 27. 15:43

Hi!

Csináltam egy videót. A renderelést azonban leálítottam, mert kellett a gép. Hogy lehet újra elindítani? Sehogy sem jövök rá :S. Tehát a .camrec fájl megvan. Hogyan tovább?

batch production
Látom már beelőztek :)
Nem mondhatod, hogy nem vagyunk segítőkészek! :)

zsjozsef
Válasz ZoDo kommentjére
2008. dec. 27. 15:50

batch production
Látom már beelőztek :)
Nem mondhatod, hogy nem vagyunk segítőkészek! :)

Nem is mondom! :)

Na, megpróbálom megcsinálni, és holnap felrakni. Érdekes lesz.

Joooke
2008. dec. 28. 0:54

ezt a varázslót hogy tudom előhozni?

Lugo
Válasz Joooke kommentjére
2008. dec. 30. 12:54

meglett az elveszett videó, lol. most nézem vissza, és sajnos elég fura problémával kerültem szembe: ahova kattintottam mindig odazoomolt a kép, így gyakran nem látszik hogy mi történik épp a másik asztalon. nem lehet ezt utólag kiiktatni ?

medgypeti
Válasz Lugo kommentjére
2008. dec. 30. 13:09

meglett az elveszett videó, lol. most nézem vissza, és sajnos elég fura problémával kerültem szembe: ahova kattintottam mindig odazoomolt a kép, így gyakran nem látszik hogy mi történik épp a másik asztalon. nem lehet ezt utólag kiiktatni ?

Hát sztem ezt nem az egérbeállítások voltak rosszak.Szerintem újat kell velvenned.

Élő ügyfélszolgálat