csinaltam egy videot, le is mentettem aviba. de aztan, mikor be akarom importalni, hogy szerkeszgessem, akkor mire az audio vonal végére ér, bezáródik a camtasia. elég nagy, 6xx mb.os a file. ez mitől lehet? keves memoria?
tudtok még valamilyen mas ingyenes szerkesztő, amivel tudnák feliratokat, vagy utolag kommentart csinalni? movie makeren kivul.
csináltam egy vidit fél órás és 828 MB-t nyom :S vmi program? köszi :)
semmi mást nem kell tenned, mint összetömöríteni.
pl.: virtualdub-bal
köszi :)
Videó vagdosása
Arra gondoltam, hogy a videómból kivágnám az unalmas részeket.
Milyen ingyenes, vagy ingyenessé tehető :) progit tudtok, amivel ezt jól meg lehet oldani?
miért gondolod? azt h mit dobsz/limpelsz/lopsz az is éppúgy hozzátartozik a játékodhoz, mint a nagy potok megnyerésre/elvesztése.
Egyes videókon láttam, hogy van egy kis logó halványan, de mindig láthatóan. Godmode használt ilyet pl. Ezt hogy lehet berakni? Így akarom kirakni a HUD-os statjaim neveit, mert elég sok adat van kirakva, és nincsenek a nevek a HUD-on.
miért gondolod? azt h mit dobsz/limpelsz/lopsz az is éppúgy hozzátartozik a játékodhoz, mint a nagy potok megnyerésre/elvesztése.
ma csináltam egy videót, de amikor elkezdtem visszajátszani, egyszer csak kilépett és eltűnt a videó... és még nem mentettem el. tudja vki miért van ez?