Póker Fórum Archívum > Online cash game & tournament videók > Hogyan készítsünk videót a játékunkról?

andree
Válasz Littlemage kommentjére
2008. dec. 9. 0:02

csinaltam egy videot, le is mentettem aviba. de aztan, mikor be akarom importalni, hogy szerkeszgessem, akkor mire az audio vonal végére ér, bezáródik a camtasia. elég nagy, 6xx mb.os a file. ez mitől lehet? keves memoria?

tudtok még valamilyen mas ingyenes szerkesztő, amivel tudnák feliratokat, vagy utolag kommentart csinalni? movie makeren kivul.

A vegas jó nagyon, és a nagyon egyszerűen kezelhető.

Márkó
Válasz andree kommentjére
2008. dec. 11. 21:03

csináltam egy vidit fél órás és 828 MB-t nyom :S vmi program? köszi :)

V.Peti
Válasz Márkó kommentjére
2008. dec. 11. 21:36

semmi mást nem kell tenned, mint összetömöríteni.

netfalo
Válasz V.Peti kommentjére
2008. dec. 11. 21:44

pl.: virtualdub-bal

Márkó
Válasz andree kommentjére
2008. dec. 11. 22:19

köszi :)

ZoDo
Válasz Márkó kommentjére
2008. dec. 12. 11:50

Videó vagdosása

Arra gondoltam, hogy a videómból kivágnám az unalmas részeket.
Milyen ingyenes, vagy ingyenessé tehető :) progit tudtok, amivel ezt jól meg lehet oldani?

V.Peti
Válasz ZoDo kommentjére
2008. dec. 12. 11:52

miért gondolod? azt h mit dobsz/limpelsz/lopsz az is éppúgy hozzátartozik a játékodhoz, mint a nagy potok megnyerésre/elvesztése.

ZoDo
Válasz ZoDo kommentjére
2008. dec. 12. 11:54

Egyes videókon láttam, hogy van egy kis logó halványan, de mindig láthatóan. Godmode használt ilyet pl. Ezt hogy lehet berakni? Így akarom kirakni a HUD-os statjaim neveit, mert elég sok adat van kirakva, és nincsenek a nevek a HUD-on.

ZoDo
Válasz V.Peti kommentjére
2008. dec. 12. 11:55

miért gondolod? azt h mit dobsz/limpelsz/lopsz az is éppúgy hozzátartozik a játékodhoz, mint a nagy potok megnyerésre/elvesztése.

Igen, de néha mát túl sok ilyen van, és túl kevés akció :) Plusz ha van egy-egy nagyobb játék, közben/utána a többi asztalon mennek a dobálások

Lugo
Válasz ZoDo kommentjére
2008. dec. 22. 13:46

ma csináltam egy videót, de amikor elkezdtem visszajátszani, egyszer csak kilépett és eltűnt a videó... és még nem mentettem el. tudja vki miért van ez?

Élő ügyfélszolgálat