Attól függ milyen hosszú, és milyen felbontású fájlból lett 300 mega.
Ha az eredeti avi ötöd, tizedrésze akkor annyira nem rossz.
Volt már itt fent 280 megás fájl is.
De miért nem kódolod be wmv-be, xvid avi-ba....?
És tiszta sor.
az eredeti 780 mega volt
mivel "kodoljam" be??
Sziasztok!
Csináltam egy NL50-es SH videót de amikor rendereli a camtasia akkor mindíg leáll olyan 15%-nál az alábbi hibaüzenettel:"A CamtasiaStudio hibát észlelt és ezért leáll!":)
Mindent jól állítottam be úgy majdnem ,ahogy a fórum elején Skiboy is leírta.
Valaki tud esetleg segíteni aki tapasztalt hasonlót vagy csak simán tudja mi lehet a baj?
Köszi
mi a teendő?
Sziasztok!
Készítettem egy vidit camtasiaval. AVI-ba rendereltem, majd WMV.
Viszont ebben a formátumban lejátszáskor nem lehet beletekerni.
Tudnátok nekem segíteni?
Jó lenne, mert a videom topikjában, gondolom ezen ok miatt is nincs elemzés, hozzászólás.
Próbálgatom tökéletesíteni. (mikrofont is szereztem be)
Egy leírást esetleg tud valaki camtasiáról?
Próbálunk Ceewylel csinálni egy videót Polacheck játékáról egy előre felvett videó által. A probléma ott kezdődik, hogy szaggat a hang és a kép egymásnál bárhogyan próbáltuk. Mi lehet a probléma, mit tegyünk?
Próbálunk Ceewylel csinálni egy videót Polacheck játékáról egy előre felvett videó által. A probléma ott kezdődik, hogy szaggat a hang és a kép egymásnál bárhogyan próbáltuk. Mi lehet a probléma, mit tegyünk?
Megoldási javaslat?
Megoldási javaslat?
hozd át a géped netestől, megnézem :D
ennyi infóból nem lehet megmondani :)
akinél megy a video az csekkolja a proci/ram terheltséget (ctrl alt del), ha az súrolja a 100%ot akkor ott a para.
sávszél ha egyéb teamviewer mókával ment akkor elvileg fasza kell legyen. torrentet meg ilyeneket azér nem árt kilőni :D
Na van egy gondom, és nem értek hozzá. Amilyen okos vagyok, ugy csináltam particiot hogy egy 10GB-s a windowsnak + office gondoltam elég lesz, és egy particio a filmeknek, ez 110GB.
A gond. Amikor a camtasiaval veszek fel vidit, akkor a C: meghajtó kapacitása ezzel párhuzamosan csökken, és egyre picibb. Gondolom azért, mert ideiglenesen menti a vidit a C:-re. Nem lehet megoldani valahogy hogy a D:-re mentse? Emiatt nem akarom formázni.
Uh remélem érthető voltam, máshogy nem tudom megfogalmazni:)