Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Online cash game & tournament videók > Hogyan készítsünk videót a játékunkról?

zend
Válasz Kubesz0607 kommentjére
2009. márc. 26. 4:05

Na van egy gondom, és nem értek hozzá. Amilyen okos vagyok, ugy csináltam particiot hogy egy 10GB-s a windowsnak + office gondoltam elég lesz, és egy particio a filmeknek, ez 110GB.
A gond. Amikor a camtasiaval veszek fel vidit, akkor a C: meghajtó kapacitása ezzel párhuzamosan csökken, és egyre picibb. Gondolom azért, mert ideiglenesen menti a vidit a C:-re. Nem lehet megoldani valahogy hogy a D:-re mentse? Emiatt nem akarom formázni.

Uh remélem érthető voltam, máshogy nem tudom megfogalmazni:)

Tools --> Options --> Temporary storage folder

titcar
Válasz ceewyl kommentjére
2009. márc. 26. 8:01

Esetleg valami alternatív megoldásra van ötleted?

Én valami olyasmire gondoltam, hogy a beszélgetésünket valami progival rögzíteni, és a keletkezett audio filet a videora rákeverni.
Vagy ez így hülyeség? :)

egyikötök kommentel, másik ír hozzá feliratot :D

Kubesz0607
Válasz zend kommentjére
2009. márc. 26. 8:57

Tools --> Options --> Temporary storage folder

És tényleg! Köszi! :)

Vincent Vega
Válasz Kubesz0607 kommentjére
2009. ápr. 6. 19:36

Sziasztok!

Videóhoz szeretnék audiót rögzíteni, de valamiért nem engedi.
Rákattintok a videóra, ott timeline-ra és utána voice narration, de nem engedi a start recordingot, sem az Audio Setup Wizardot.

jav: természetesen camtasiáról van szó.

Szecsa
Válasz zend kommentjére
2009. ápr. 19. 20:50

Üdv. Nekem is lenne egy problémám. Én is szeretnék készíteni egy videót, természetesen a kommentálásommal, de nem működik a mikrofonom. 1-2 hónappal ezelőtt még működött, tisztán emlékszem, és semmi beállítást nem változtattam, és a mikrofonnal sem történt semmi baj. Mi lehet a probléma? Lehet magától eltud valami állítódni? Segítsetek, köszi.

Pug72
Válasz Szecsa kommentjére
2009. ápr. 20. 18:31

Hali!

Banális kérdés: kábel be van dugva? :D Amúgy a hangerőszabályzónál is el lehet állítani, meg egy csomó oka lehet, sőt akár el is romolhatott. ;)
Milyen szoftverből nézted előtte, hogy működik, és most milyenből nem?

Egyébként én s helyedben először is a Beállítások / Vezérlőpult / Hangok és audioeszközök tulajdonságai -> Hang fül, "A hardver kipróbálása" opcióval ellenőrizném a beállításokat. Nézd meg a hangerő gombbal azt is, nincs-e némítva.

Ha nem boldogulsz, hívj valakit, aki ért hozzá, mert ezer oka lehet.

kund
Válasz Pug72 kommentjére
2009. ápr. 29. 14:15

Üdv!

Letöltöttem a Camtasia demóját, hogy próbaképpen felvegyem a játékomat. Feltelepítettem, de mikor el akarom indítani a felvevőt vagy nem csinál semmit, vagy lefagy a gépem.
Nálam lehet a hiba, vagy a demó problémája ez?

Storm
Válasz kund kommentjére
2009. máj. 7. 17:53

Felvettem egy videót egyik barátomnak, kb 50-55 perces lett. Elmentettem .avi-ba, feltűnően keveset foglal 135MB.
Kb az 5. percig lehet nézni, majd megáll. Mi lehet a gond?

Más:
Én is beállítottam ezt: Tools --> Options --> Temporary storage folder. De a C meghajtó ugyanúgy terhelődik.

V.Peti
Válasz Storm kommentjére
2009. jún. 11. 17:04

A segítségeteket szeretném kérni. A mikrofonom vmiért nagyon halk. Ma vettem új headsetet és ugyanaz a probléma. Sőt halkról indul és a videófelvételről meg is szűnik teljesen a hangom.

Print screen a "Hangerő" és a Camtasia felvevőjéről:

1. http://kepfeltoltes.hu/090611/hanger__www.kepfeltoltes.hu_.jpg
2. http://kepfeltoltes.hu/090611/camtasia_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

hetya
Válasz V.Peti kommentjére
2009. jún. 11. 17:21

A segítségeteket szeretném kérni. A mikrofonom vmiért nagyon halk. Ma vettem új headsetet és ugyanaz a probléma. Sőt halkról indul és a videófelvételről meg is szűnik teljesen a hangom.

Print screen a "Hangerő" és a Camtasia felvevőjéről:

1. http://kepfeltoltes.hu/090611/hanger__www.kepfeltoltes.hu_.jpg
2. http://kepfeltoltes.hu/090611/camtasia_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Egy tipp, amit az első képen linkeltél ott katt Beállítások/Tulajdonságok majd pipa a Felvételhez, aztán ott lecsekkolni, hogy minden poti a helyén van-e. Nálam legalábbis külön van a lejátszáshoz/felvételhez dolgok.

Élő ügyfélszolgálat