Lenne két kérdésem a Camtasia szakértőkhöz.
Készítettem egy videót, az eredeti terv az volt, hogy 7 asztalon fogok játszani, így majdnem az egész képernyőt felvettem, végül csak 5 asztal indult, így a kép alján végig felesleges rész van.
Ezt le lehet valahogy vágni utólag?
Illetve a másik kérdésem, hogy a batch prod. résznél ki milyen beállításokat használ, hogy a lehetőleg jó minőségű és kis méretű legyen a kapott videó (lehet, hogy ez már volt a topikban, csak átsiklottam felette).
Előre is köszönöm a segítséget!
1. Vegassal le lehet vágni, de szerintem nem éri meg annyit tökölni vele.
2. Ennek a topiknak a 2. oldalán skiboy leírása remek és is ugyanúgy használom.
halkan megjegyzem, hogy az analfabétáknak, mint én tökéletes a click wmv - next - next - next...parancssorozat is :)
igen, le lehet vagni kepernyot, asszem a zoom & pan-nél. vagy valami ilyesmi.
sima wmv-s beállítas jó szokott lenni.
Lenne két kérdésem a Camtasia szakértőkhöz.
Készítettem egy videót, az eredeti terv az volt, hogy 7 asztalon fogok játszani, így majdnem az egész képernyőt felvettem, végül csak 5 asztal indult, így a kép alján végig felesleges rész van.
Ezt le lehet valahogy vágni utólag?
Illetve a másik kérdésem, hogy a batch prod. résznél ki milyen beállításokat használ, hogy a lehetőleg jó minőségű és kis méretű legyen a kapott videó (lehet, hogy ez már volt a topikban, csak átsiklottam felette).
Előre is köszönöm a segítséget!
1. Vegassal le lehet vágni, de szerintem nem éri meg annyit tökölni vele.
2. Ennek a topiknak a 2. oldalán skiboy leírása remek és is ugyanúgy használom.
probalok csinalni egy videot, de nekem ilyen 780 Mb lett egy fel ora... a Camstudiot hasznalom, mit kellene csinaljak, hogy kissebb legyen? a kepminoseget lejjebb vettem...
mekkorat lehet egyben felrakni ?
koszi
probalok csinalni egy videot, de nekem ilyen 780 Mb lett egy fel ora... a Camstudiot hasznalom, mit kellene csinaljak, hogy kissebb legyen? a kepminoseget lejjebb vettem...
mekkorat lehet egyben felrakni ?
koszi
a vista betomoriti zip filebe, ugy 300Mb...az eleg kicsi? fel lehet akkorat rakni?
a vista betomoriti zip filebe, ugy 300Mb...az eleg kicsi? fel lehet akkorat rakni?