Polacheck on (Full) Tilt videó - NL10 FR cashgame
Hát, nincs is nagyon mit mondani a lenti videóról, mert utólag visszanézve én is sírok. A végére nagyon tiltre kerültem, a hangulatom is elég rossz volt.
Volt jópár érdekes megjátszásom ezekkel kapcsolatban és általánosan a játékstílusomra vonatkozóan is várnám a kommenteket. A legutolsó hand nem kellett volna, de ezt már itt a fórumban is kiveséztük.
Letöltési link:
Póker Akadémia szerverről: www.pokerakademia.com/files/44/44894.wmv
4shared.com - online file sharing and storage - download FTP_FR_NL10_Polacheck.rar
A hangszórót kéretik felhangosítani, elég halk a mikrofonom!
istant csekk turnon, miután adják a flop cbetet mekkora nagy tell az ellennek szerinted? :) szokj le róla :)
2:20 körül asszem az AJ oop. az sima csekk vagy kiegészítés, nemtom melyik vakon ültél hírtelen, de ennyi elelnfél ellen oop nagyon nem jó AJo-val erősködni. mondjuk ezt látom te is észrevetted :)
4:50-nél a TTvel sztem riveren lehetne emelni egy fél-kétharmad potot.
5:30 az A3s-et nem kéne eldobni, sztem standrd bet simán mehet, vagy legalább limp, d eaz gyengébb.
6:30nál , ha az 1.60as ss rádtolná azt már sztem lehetne adni.
7:30nál sztem kicsit többet is vissza lehet emelni, nagyon jó oddsa lett volna a callra.
9:30 a JJ-t 4betre el lehet dobni, jó eséllyel verve vagy, setre nincs meg az oddsod
10:25 ATo limp/réjz (inkább utóbbi) sztem, persze attól függ mennyire játszunk feszesen, a fold sem nagyon rossz, de így aki kicsit is figyel, az ha elkezdesz nyomulni, az tudja, hoyg tényleg erős vagy.
10:40 K2s-el csak megpróbálnám elvinni a vakot :) (raise 35-40ig) , jah nem láttma hogy volt egy limpelő, így fold :)
13 percnél az 5ös set. ha egyfolytában mindig cbetelsz, akkor amikor tényleg eltalál a flop akkor miért nem? riveren sokat emeltél vissza, semmi nem adja amit versz. 3.5 a max amit esetleg megadott volna a játéka alapján.
a 45c standard réjzzel is sztem akadnak gondok. 35-40 elég lenne alapból + limpelőnként 10c , bár igaz ezzel úgylátom általában sikerül szűkítnei a mezőnyt.
13:40 K2s-el megpróbálnám ellopni a vakokat, bb nagyon feszes, sb range ellen még jobb is lehetsz, de oop valszeg nem adja, egyedül buttonról van tartani valód.
14:30 a 78s csekk jó, elárulnád a lapod , turnon lehet visszaemelnék egy minimumot, vagy kicsit többet. felette A8s-el én játszani szoktam, de ez feszesség kérdése, mellette az AT emelés tetszik :) KQ-val alul középen előadhatnád, hoyg eltalált a flop :)
16:30tól a 89s sztem nagyonnemjó, utg-ből ilyenekkel nem emelünk. ahhoz képest főleg enm hogy ATo-t simán eldobod középről is :) + flopon miért nem cbetelsz akkor már, főleg hoyg openended sorhúzód van?
egyébként itt nagyon durva a rake ugynézem 50centenéknt 5c, így azért qrvanehéz nyerni... miért nem olyan teremben játzsol, ahol fele ennyi a rake nl10en??
19:30 áá ez az utg 78s megint... látod most oop mit csinálsz megint? bocsánat a kifejezésért, de sz@ros 10-20c dead money miatt oop nem kéne hülyeségeket cisnálni :)
21:20 körül jobblent a minréjzt azért adnám KJs-el :)
23:30 ááá az előre bepipált csekk flopon fájt középen fent a sb-bb csatában... meg az utána következő call is. vgay fold vagy riréjz, de inkább fold, ha emelt.
25:20 az AQs-el kicsit kisebb emelés is elég lenen flopon sztem.
majd este megnézem a maradékot :)
majd este megnézem a maradékot :)
27:35 J5s-nek nagyon be kéne találnia, hogy 3 ellenfél ellen oop valamit ki tudj hozni belőle, inkább fold :) és az összes többi utcán is fold. ha lejön a T ugysem fizetnek ki, ráadásul csak 3 jó közülük.
28:50 bal alul az A3o-t buttonon előre bepipálod, hogy fold. ez fáj. körfoldnál csak próbálnék lopni A highal nem? :) 30:30-nál a QTo szintén, ha körfold, akkor azért onnan már lehet próbálkozni.
32:30 neked minek van ott a hud ha nem használod? :) (sokszor magmatól is ezt kérdezem ne aggódj :) ) 3%os preflopréjzel 3betelnek oop, akkor eldobhatod az AQ-t :) igaz hogy kevés hand volt, mert utána egyből felment 6-ra, de azért akkor is :)
34:15 A9o-val előre bepipált fold sb-n ezmiez? :) 36:50-nél A5-el szintén ? ezekkel meg kell támadni a nagyvakot! ha meg 1-2 limpelő van akkor kiegészíteni sztem.
36:25 turn csekk miért? vagy legalább ne instacsekk, mert ez elég nagy tell, ha figyel az ellen. de egy 2/3 pot mehetett volna eglsz jó pár + openended sorhúzóval nem kell csekkelni pozícióban :)
40:50 75s-el nem emelünk 10c deadmoney miatt középről!
41:50 aza KJs bizony preflop fold , legalább miután rádemeltek, flpon a donkbet se épp jó 5let főleg hogy jött A. limpelni meg lehet próbálni, de akkor légy következetes: az AT-ket eldobáltad korábban...
43:20tól kezdődően az A7o-val micsinááálsz? flop csekk pozícióban, majd turnon ráemelsz, ez mennyire hihető szerinted? főleg egy ilyen ellen szerinted mit dob el itt?
43:45 a 9j-vel openended. miért nem nyitsz?
44:20 KJs fold preflop, de ha már íg yalakult, akkor flopon bet.
46:20 a 88al miért csekkelsz flopon? hátha behúz valamit az ellen? :)
48:25 az at-vel egy kcsiit kissebb bet is elég lenne flopon. olyna 1$. turnon a csekkréjz milyen megfontolásból csináltad? 1. húzólappal max 1 esetben csekkréjezlünk: kombódraw, flopon. 2 egyilyen playa szerinted el fogja dobni a lapját erre? a rivercallmeg...
összességében azért annyira nem gáz, mint amennyi kommentet írtam :)
1 pozíció + vaklopás! hátulról bátrabban emelgetni! hátsó pozíciókon másfél-kétszer annyi lappal kéne játszani mint előről ill. főleg az hogy emelni jóval többel kéne.
2 1-2 bb deadmoney ne vakítson már el! :)
3 ha rádemelnek, azt azért vedd egy kicsit komolyabban.
4 ha limpelés után emel valaki akkor az ilyen KJ szerű lapokat dobd inkább el. oop nem fogsz nagyon sokat nyerni velük hidd el (sztem az a KJs call bőven -ev volt)
5 valahogy nem jó érzékkel adod fel a potokat. egy flop csekkcsekk és van egy húzód turnre, ellen nyit félpot, akkor fold, de ha flopon bet-call és turnon is nyit, akkor végig mész vele ugyanazzal a lappal amit az előbb dobtál (konkrét példát nem tudok, de ilyen érzésem van a játékodat látva) erre figyelj oda. ha turnon nem jön meg a húzólap de az ellen csak erősködik, forduljon meg az is a fejedben hoyg esetleg eldobod, de legalább a potoddsot nézd meg :)
6 válts termet, mert itt megöl a + rake. nagyon nem mindegy hogy fél vagy egész $-ként 5c.
7végén megnézem és okoskodok majd én is. :D
letöltöm megnézem, végre ujra videok (a szintemen :) )
összességében azért annyira nem gáz, mint amennyi kommentet írtam :)
1 pozíció + vaklopás! hátulról bátrabban emelgetni! hátsó pozíciókon másfél-kétszer annyi lappal kéne játszani mint előről ill. főleg az hogy emelni jóval többel kéne.
2 1-2 bb deadmoney ne vakítson már el! :)
3 ha rádemelnek, azt azért vedd egy kicsit komolyabban.
4 ha limpelés után emel valaki akkor az ilyen KJ szerű lapokat dobd inkább el. oop nem fogsz nagyon sokat nyerni velük hidd el (sztem az a KJs call bőven -ev volt)
5 valahogy nem jó érzékkel adod fel a potokat. egy flop csekkcsekk és van egy húzód turnre, ellen nyit félpot, akkor fold, de ha flopon bet-call és turnon is nyit, akkor végig mész vele ugyanazzal a lappal amit az előbb dobtál (konkrét példát nem tudok, de ilyen érzésem van a játékodat látva) erre figyelj oda. ha turnon nem jön meg a húzólap de az ellen csak erősködik, forduljon meg az is a fejedben hoyg esetleg eldobod, de legalább a potoddsot nézd meg :)
6 válts termet, mert itt megöl a + rake. nagyon nem mindegy hogy fél vagy egész $-ként 5c.
Köszi a kommenteket. Most csak a végére válaszolok, a többit újranézés után elemzem.
1. Megfogadom, de kb mi a range? És mi az a range, amivel egy esetlegs visszaemelést megadunk mondjuk buttonról vagy kisvakból?
2. Jogos. Erre odafigyelek, illetve az emelések mértékéből is visszaveszek 35 cent + limpelőkre, úgy látom a tegnapi session alapján, hogy ezzel szinte ugyanazt a hatást érem el.
3. Erről a hibámról tudok. Túl sokszor teszem magam pot commiteddé ilyenkor egy visszaemeléssel. Folyamatosan hajtom magamnak, hogy ezen a szinten nem kell trükközni. Csak még nehéz tartani ezt :)
4. Jogos. Igyekszem nem játszani oop határeset lapokkal, ebben szerintem javultam is. Láttad volna egy hónappal ezelőtt. :)
5. Erre nem tudok mit mondani. Odafigyelek, betartom.
6. Csak egy szintel kell feljebblépnem (és remélem hamarosan meglesz), ott már normális a rake, szóval még egy kicsit kitartok. Plusz valamiért ez a terem a szívemhez nőtt, a kliens majdnem tökéletes számomra.
Iszonyat hasznosak voltak a kommentjeid, respect érte. Végigolvasva azt látom, hogy a játékom nincs felépítve és nem elég fegyelmezett, most erre próbálok odafigyelni. Azt hiszem jövő hónap elején megint csinálok egy videót, remélem addigra a hangulatomon és a játékomon is látszódni fog a javulás.
Megnéztem a videódat. Titcar megjegyzésein kívül talán az AA és KK koraiból történő megjátszását említeném. Többször is eleve úgy indultál neki, hogy emeltél UTG-ből és már mondtad is, hogy jönni fog a körfold, ahogy aztán jött is valóban.
Néha variáld azzal, hogy csak limpelsz, majd ha jön emelés, akkor visszaemelsz. Ha működik, akkor gyakrabban. Nekem jóideig nem az AA volt a legnyereségesebb induló kezem. Elkezdtem ezt játszani vele koraiból és bevált. Mostmár az AA a legnyereségesebb, utána a KK és aztán jön csak az AK, ami addig előttük volt.
Megnéztem a videódat. Titcar megjegyzésein kívül talán az AA és KK koraiból történő megjátszását említeném. Többször is eleve úgy indultál neki, hogy emeltél UTG-ből és már mondtad is, hogy jönni fog a körfold, ahogy aztán jött is valóban.
Néha variáld azzal, hogy csak limpelsz, majd ha jön emelés, akkor visszaemelsz. Ha működik, akkor gyakrabban. Nekem jóideig nem az AA volt a legnyereségesebb induló kezem. Elkezdtem ezt játszani vele koraiból és bevált. Mostmár az AA a legnyereségesebb, utána a KK és aztán jön csak az AK, ami addig előttük volt.