Szerintem inkább forgatják pár napig. Egyszerre nagy összegnél már az is komoly összeg.
A legtöbb terem szinte azonnal kifizet,kivéve ez a szutyok 888!A stars,a tilt, az ipoker skinek legtöbbje(winner,bet365,willhill stb.)!Még egy marathonbet méretű cég is 10 mp-en belül kifizetett,hajnali 1kor is!Ezek a verebek meg ülnek napokig a pénzen,ráadásul a softver is honapok ota laggol,szarakodik!Sztem kurvára nem éri meg itt játszai,játékos állomány ide vagy oda!Ráadásul 0 rb!!!!Fun az egész
Ilyenkor nagyon tudom becsülni a PS/FTP-t plusz pár termet. Amikor van valami promójuk, mint pl. a legutóbbi spin&go promónál kb netelleten keresztül percek alatt depóztam egyik oldalról a másikra.
Én is kaptam.De eddig minden nemzetnek volt versenye csak nekünk nem.
Én is kaptam.De eddig minden nemzetnek volt versenye csak nekünk nem.A magyaroknak nincsen külön verseny, de ha a ticket-nél a legördülő menüt végignézed, akkor lesz egy "rest of the world" vagy valami hasonló nevű, arra tudnak a magyarok regelni.
amikor "5 $ genie free play" a nyeremény a " battle of nation rouletten",az ponosan mit jelent?köszi
Kaszino pénz, menj a kaszinora jobb oldalt alul, keresd meg a genie slot gépet és játssz, a nyert összeget meg kell forgatni. És addig még az nincs teljesítve nem vihető át a poker részre. De ez le van írva.
Netelleres kiutalásnál mennyi idő alatt szokott megérkezni a pénz? Mert szokatlan, hogy PS-ről másodperceken belül átmegy, 888-on meg már majdnem 2 napja várom.