Wildcatfish
Válasz Fiatal kommentjére
2015. febr. 28. 1:14

Szerintem inkább forgatják pár napig. Egyszerre nagy összegnél már az is komoly összeg.

Ez főleg annak tudatába érdekes hogy olyan kicsi a kamat hogy több a kezelési költség az eu-ban.

Németország -0,08% kamatal adott el 5éves államkötvényt.

As Roma
2015. febr. 28. 10:39

A legtöbb terem szinte azonnal kifizet,kivéve ez a szutyok 888!A stars,a tilt, az ipoker skinek legtöbbje(winner,bet365,willhill stb.)!Még egy marathonbet méretű cég is 10 mp-en belül kifizetett,hajnali 1kor is!Ezek a verebek meg ülnek napokig a pénzen,ráadásul a softver is honapok ota laggol,szarakodik!Sztem kurvára nem éri meg itt játszai,játékos állomány ide vagy oda!Ráadásul 0 rb!!!!Fun az egész

Fiatal
Válasz nbzmg kommentjére
2015. febr. 28. 12:27

Ilyenkor nagyon tudom becsülni a PS/FTP-t plusz pár termet. Amikor van valami promójuk, mint pl. a legutóbbi spin&go promónál kb netelleten keresztül percek alatt depóztam egyik oldalról a másikra.

Fiatal
Válasz nbzmg kommentjére
2015. márc. 2. 23:35

Én is kaptam.De eddig minden nemzetnek volt versenye csak nekünk nem.

As Roma
2015. márc. 2. 23:44

Minden este 19:08 "glory" az vonatkozik ránk!Néha vissza is lehet olvasni,nem tilos!

abc123
2015. márc. 3. 11:35

A magyaroknak nincsen külön verseny, de ha a ticket-nél a legördülő menüt végignézed, akkor lesz egy "rest of the world" vagy valami hasonló nevű, arra tudnak a magyarok regelni.

SajtiEgon
2015. márc. 3. 11:58

Bocs, de ennyit nem tudsz magadtól kilogikázni?
Egyébként meg szerintem ezt se olyan nehéz megtalálni:

http://www.888poker.com/terms/battle-of-nations.htm

(20. pont legvége)

As Roma
Válasz nbzmg kommentjére
2015. márc. 4. 8:55

amikor "5 $ genie free play" a nyeremény a " battle of nation rouletten",az ponosan mit jelent?köszi

vargepard
Válasz nbzmg kommentjére
2015. márc. 4. 9:55

Kaszino pénz, menj a kaszinora jobb oldalt alul, keresd meg a genie slot gépet és játssz, a nyert összeget meg kell forgatni. És addig még az nincs teljesítve nem vihető át a poker részre. De ez le van írva.

Ollie
2015. márc. 6. 0:26

Netelleres kiutalásnál mennyi idő alatt szokott megérkezni a pénz? Mert szokatlan, hogy PS-ről másodperceken belül átmegy, 888-on meg már majdnem 2 napja várom.

Vki plíz help ebben

Van Netelleres kiutalás? Én már nem látom(régen volt), írni kell a supportnak?

Élő ügyfélszolgálat