Van én is Netelleren depozok oda.
amikor "5 $ genie free play" a nyeremény a " battle of nation rouletten",az ponosan mit jelent?köszi
Van most ez a promó,hogy új regisztrálóknak ajándék 88$ meg ezek a battle jegyek..én regisztráltam megkaptam a 3 versenybelépőt,kaptam pár db 1$-os versenybeülőt,de a maradék 80$-t nem kaptam meg,pedig írták e-mailben,hogy a 88$-om már használni tudom stb..írtam is nekik,de még nem válaszoltak.
Én értelmeztem félre és nem fogok összesen 88$-t kapni vagy mit kell csinálni,hogy megkapjam a maradék 80$-t?
A 888poker a regisztrációt követően 2$-ral és 6$ értékben versenybelépőkkel jutalmaz. A maradék 80$ ingyenes bónuszt ugyanilyen részletekben szabadíthatod fel, minden 250 Bonus pont megszerzése után 2$-t és 6$ értékben versenybelépőket kapsz. Ne feledd, hogy az igénylést követően 14 napod van a teljes bónusz megszerzésére.
Tehát NEM 88$-t kapsz, hanem ahogy a leírásban is van!
Totál hekkeletlen ez a szerencsekerék téma. Eddig kb. 10-szer pörgettem a freeroll ticketet és 3-szor a nagy büdös semmit. Valakinek kijött már más is? :D
A 888poker a regisztrációt követően 2$-ral és 6$ értékben versenybelépőkkel jutalmaz. A maradék 80$ ingyenes bónuszt ugyanilyen részletekben szabadíthatod fel, minden 250 Bonus pont megszerzése után 2$-t és 6$ értékben versenybelépőket kapsz. Ne feledd, hogy az igénylést követően 14 napod van a teljes bónusz megszerzésére.
Tehát NEM 88$-t kapsz, hanem ahogy a leírásban is van!
Totál hekkeletlen ez a szerencsekerék téma. Eddig kb. 10-szer pörgettem a freeroll ticketet és 3-szor a nagy büdös semmit. Valakinek kijött már más is? :D
Eddig minden nap poénből pörgettem én is, ez olyan 15 próbálkozás lehetett, ebből egy $1k-s freeroll ticketet adott, meg egy 5 dolláros blackjack bónuszt, amivel még nem tudtam mit kezdeni, mert a kaszinóba sem sikerült átmennem, állandóan "server maintaince down"-t ír ki, de lehet, ez csak a navos tiltással függ össze, nem tudom... Mondjuk tényleg elég fura lenne, ha 4 napig nem menne a 888 kaszinója. Esetleg erre tud valaki megoldást? Amúgy a többi alkalommal én se pörgettem ki lóf...t se. :)
Nekem az a gondom, hogy hiába klikkelek rá a pörgetős bannerre a szoftverben vagy megvárom belépésnél, hogy betöltődjön egyszerűen nem tölti be. Ez az előző promó utolsó két hete óta tart kb. Ha a cashierre kattintok az is iszonyatosan lassan tölt be pl egy skrill befizetés kb 5 perc amíg minden oldalt be nem tölt. Már újratelepítettem a szoftvert, ráraktam egy másik gépre is, de ugyanaz történik. Gondolom ez az ablak internet explorerben nyílik (firefox az alapértelmezett) az egyik gépen a legfrissebb IE, flash mindkettőn legfrissebb, próbáltam, hogy az IE alapértelemezett, de semmi változás . Valaki tapasztalt ilyet mi volt a megoldás vagy valakinek van ötlete?
Nyilván nem egy fontos dolog, mert sehol máshol nem jelentkezik ilyen probléma, játszani tudok csak kicsit bosszantó főleg, hogy nem látok ilyen panaszt, egyedül Sajti írta a múltkor, de neki megjavult egy frissítéssel.
Amúgy mobilos felületről simán megy a pörgetés meg a cashier is gyors.