Ez érdekes, mobilos felületen hol jön fel a pörgetés?
Most is tabletről írok (Android), de ezen a kliensben csak egy db "Check out our latest promotions" feliratú banner van.
Egyébként az előző pörgetősdi IE-ben ment és gondolom ezért is lehetett hekkelni, de ez az új nem.
A konkrét probléma megoldására az uninstall majd install mellett még a VPN kipróbálását javasolnám talán, utóbbi elvben orvosolhatja ha valami DNS zűröd van.
Sziasztok
A support itt milyen gyorsan válaszol? Tegnap este küldtem nekik levelet azóta semmi. A live chat is elérhetetlen.
ios-en megy tabletről, nálam alul két banner váltakozik a pörgetés és ez a battle of nations promo. Itt ha a ráklikkelek bármelyikre akkor safariban megnyílik és működik.
Tudtommal nem használok semmi blokkolót a legtöbb siteot elérem ezek nélkül.
Amúgy próbáltam vpn-el is uk ip, de a helyzet változatlan.
Na mindegy kísérletezem még de érdekes, hogy ez csak nálam van ráadásul két gépen is amiből az egyik friss telepítés volt.
Én az online chatet szoktam választani a cashierben (már amikor felugrik az ablak), mert emailre nekem kb 48 óra volt a válasz.
pörgetés: keresd meg a Flashben a biztonsági beállításoknál azt, hogy helyben tárolhat-e adatokat és ha eddig tiltva volt akkor nyert ügyed van, állítsd át rákérdezésre
online chat: a cashierben a pénzkivétre kell állni és ott egy idő után felajánlja az online chatet hogy lebeszéljen...
Köszi Sajti a segítséget, sajnos nem ez a gond.
Mindegy használom egyelőre így hibrid módban (gép+tablet)
Sziasztok
A support itt milyen gyorsan válaszol? Tegnap este küldtem nekik levelet azóta semmi. A live chat is elérhetetlen.
Hé, ott van két (2) hsz-szel feljebb, hogy mi a trükkje a live chat elérésének!
Sziasztok
A sportfogadási oldalam jelenleg nem működik ezt az üzenetett irja ki - Error loading sport betting client . Please try again , másnál is van ilyen probléma ?