SajtiEgon
Válasz nbzmg kommentjére
2015. márc. 7. 17:38

Ez érdekes, mobilos felületen hol jön fel a pörgetés?
Most is tabletről írok (Android), de ezen a kliensben csak egy db "Check out our latest promotions" feliratú banner van.
Egyébként az előző pörgetősdi IE-ben ment és gondolom ezért is lehetett hekkelni, de ez az új nem.

SajtiEgon
Válasz nbzmg kommentjére
2015. márc. 7. 17:57

A konkrét probléma megoldására az uninstall majd install mellett még a VPN kipróbálását javasolnám talán, utóbbi elvben orvosolhatja ha valami DNS zűröd van.

laca8787
Válasz SajtiEgon kommentjére
2015. márc. 7. 18:35

Sziasztok

A support itt milyen gyorsan válaszol? Tegnap este küldtem nekik levelet azóta semmi. A live chat is elérhetetlen.

chaab
2015. márc. 7. 19:52

ios-en megy tabletről, nálam alul két banner váltakozik a pörgetés és ez a battle of nations promo. Itt ha a ráklikkelek bármelyikre akkor safariban megnyílik és működik.
Tudtommal nem használok semmi blokkolót a legtöbb siteot elérem ezek nélkül.
Amúgy próbáltam vpn-el is uk ip, de a helyzet változatlan.
Na mindegy kísérletezem még de érdekes, hogy ez csak nálam van ráadásul két gépen is amiből az egyik friss telepítés volt.

chaab
Válasz laca8787 kommentjére
2015. márc. 7. 19:55

Én az online chatet szoktam választani a cashierben (már amikor felugrik az ablak), mert emailre nekem kb 48 óra volt a válasz.

SajtiEgon
Válasz nbzmg kommentjére
2015. márc. 7. 21:11

pörgetés: keresd meg a Flashben a biztonsági beállításoknál azt, hogy helyben tárolhat-e adatokat és ha eddig tiltva volt akkor nyert ügyed van, állítsd át rákérdezésre

online chat: a cashierben a pénzkivétre kell állni és ott egy idő után felajánlja az online chatet hogy lebeszéljen...

chaab
2015. márc. 8. 1:38

Köszi Sajti a segítséget, sajnos nem ez a gond.
Mindegy használom egyelőre így hibrid módban (gép+tablet)

davidgeszt
Válasz laca8787 kommentjére
2015. márc. 9. 23:47

Sziasztok

A support itt milyen gyorsan válaszol? Tegnap este küldtem nekik levelet azóta semmi. A live chat is elérhetetlen.

Amikor live csetelni akartam, nekem még sosem volt elérhető. Válaszolni 2-3 napon belül szoktak.

SajtiEgon
Válasz nbzmg kommentjére
2015. márc. 10. 7:33

Hé, ott van két (2) hsz-szel feljebb, hogy mi a trükkje a live chat elérésének!

feketeparduc
2015. márc. 10. 16:22

Sziasztok
A sportfogadási oldalam jelenleg nem működik ezt az üzenetett irja ki - Error loading sport betting client . Please try again , másnál is van ilyen probléma ?

Élő ügyfélszolgálat