De, 2FOR1, én is kaptam.
na mind 1 a chates is szólt, hogy rám nem érvényes ez a promó, úgyhogy BATTLEBONUS15A val befizettem 100at +15-ért
Igen azt jelenti
2FOR1 nekem invalidnak jelzi. Ti VIP-ek vagytok már? Nekem csak a fele van eddig meg.
Sziasztok! befizettem a 100 dolcsit a BATTLEBONUS15A akcióra, azonnal megkaptam rá a +15 dolcsit,
úgyhogy köszönöm az infót!
2FOR1 nekem invalidnak jelzi. Ti VIP-ek vagytok már? Nekem csak a fele van eddig meg.
Sziasztok!
Befizetés nélkül sikerült az ingyen pár dollárt felvinni párszáz dodóra, és nekem tök kínai a kifizetési szabályzat. Szóval bankszámlára simán kikérhetem a lét? Ja meg két napja feltöltöttem a szükséges személyazonosító doksikat (személyit meg egy bankszámlakivonatot), na arról még annyi se jött, hogy jónapot. Erről vmi értesítőt várhatok?
Simán ki tudod utalni bankszámlára!
Tegnap este jött:
"Induljon bármilyen 888poker versenyen ezen a hétvégén 20/3/15 és 22/3/15 között, és a nevezési díjak 50%-át készpénzben visszatérítjük a számláján!
Mit kell tennie az ajánlathoz?
Fizessen be legalább $800-t a következő promóciós kóddal: 50SALE, és a verseny nevezési díjak 50%-át jóváírjuk a számláján a befizetett összeg felének erejéig.
*A visszatérítés maximum összege $50. "
Nekem csak $65-t kellene befizetnem és ugyanezek a feltételek érvényesek!