lesz ma 22:00-tól pokerakademia exclusive freeroll. ehhez jelszót hogyan lehet szerezni?
Remélem sose tudod meg .Ma reggeltél,magyar se vagy minek neked .
Remélem sose tudod meg .Ma reggeltél,magyar se vagy minek neked .
Akadémiához ajánlott . Te megláttad a lobbyt gyorsan csak a pass miatt reggeltél ,közöd nincs az akadémiához .
Akadémiához ajánlott . Te megláttad a lobbyt gyorsan csak a pass miatt reggeltél ,közöd nincs az akadémiához .
és én megtudhatom? nyilván te pokerakadémiásnak születtél, de gondolom az ingyen 25$ csatlakozási bonusz arra megy ki, hogy minél több új arc legyen.
és én megtudhatom? nyilván te pokerakadémiásnak születtél, de gondolom az ingyen 25$ csatlakozási bonusz arra megy ki, hogy minél több új arc legyen.
én Shaikonnak írtam.
egyébként kérdésedre válaszolva https://poker-akademia.com/hirek/poker_termek/tovabbra_is_elerheto_$25_os_ingyen_toke_ajanlatunk_a_888pokeren/
Nem ,nem ide születtem . Arról van szó .hogy azért maradtak el a nyilvános passok illetve a versenyek ,mert kb 1/3 volt innen a többi meg csak a passt használta .
én Shaikonnak írtam.
egyébként kérdésedre válaszolva Továbbra is elérhető $25-os ingyen tőke ajánlatunk a 888pokeren!