Ez így sokkal élvezhetőbb volt.:) Köszönet a lehetőségért! Hajrá a még versenyben lévőknek!
Sziasztok !
Másnál is ilyen nyögve nyelős a személyazonnoság hitelesítése ?
A kor automatikusan ment jogsi feltöltéssel a cím hitelesítéshez feltöltöttem egy közüzemi számlát
már több mint 2 hete. Azóta levelet is írtam de semmi nem történik az ügyben.
Köszönöm a választ.
esetleg van valakinek valami tippje a problémámra, mert a fogyatékos ügyfélszolgálat nem érti vagy nem akarja érteni a problémámat
történt az hogy tegnap reggelről délutánra minden színezésem a játékosokról eltűnt
írtam is az ügyfélszolgálatnak hogy állítsák helyre, mert én semmit sem csináltam
írták hogy blabla backupoljak mert update során ilyen előfordulhat
ez mind szép és jó csak reggel óta nem volt update szóval ez nem lehet az oka
megküldtem nekik a notes fileomat hogy hátha megnézik, nos nem vagyok benne biztos hogy ezt megnézték, de továbbra is csak a backupot szajkózzák, ami egyrészt nem megoldás mert nincs, másrészt ha lenne akkor is csak olyan file-t tudnék előszedni a backupból ami most is van, ami ezek szerint nem működik.....
valakinek valamit tipp vagy volt hasonlója?
persze itt ez rendszeres, bár nekem hála az égnek már rég volt, de évente párszor előfordul
Sziasztok !
Másnál is ilyen nyögve nyelős a személyazonnoság hitelesítése ?
A kor automatikusan ment jogsi feltöltéssel a cím hitelesítéshez feltöltöttem egy közüzemi számlát
már több mint 2 hete. Azóta levelet is írtam de semmi nem történik az ügyben.
Köszönöm a választ.
esetleg van valakinek valami tippje a problémámra, mert a fogyatékos ügyfélszolgálat nem érti vagy nem akarja érteni a problémámat
történt az hogy tegnap reggelről délutánra minden színezésem a játékosokról eltűnt
írtam is az ügyfélszolgálatnak hogy állítsák helyre, mert én semmit sem csináltam
megküldtem nekik a notes fileomat hogy hátha megnézik, nos nem vagyok benne biztos hogy ezt megnézték, de továbbra is csak a backupot szajkózzák, ami egyrészt nem megoldás mert nincs, másrészt ha lenne akkor is csak olyan file-t tudnék előszedni a backupból ami most is van, ami ezek szerint nem működik.....
A tapasztalatom az, ha nem volt backup, akkor sajnos buktad a notekat.
Én egy ideje párhuzamosan mentek mindent a PT4-ben is, így ha elszáll a kliens, akkor is van valami kapaszkodóm. Egyébként hetente 2x készítek backupot az említett módon.
köszi mindenkinek!
valami csoda folytán találtam egy 3 hetes notes file-t, és azt másoltam be a helyre
úgy tűnik hogy helyreállt a színkódolás így valóban
személyazonosság igazolása
Sziasztok!
2008 évtől van profilom a (Pacific Poker) 888 Poker oldalon. Hosszabb kihagyás után szerettem volna játszani, de gondom támadt a profilom módosítása során a megváltozott lakcímem rögzítésével. A profilban nincs lehetőség a lakcím átírására, többszöri levelezgetés során sem tudtam azt átiratni. Viszont a személyazonosságom igazolásához a mostani lakcímemmel tudok csak feltölteni banszámlakivonatot, illetve közüzemi számlát. A régi címem miat azt nem fogadják el!
Hogyan tudnám ezt megoldani?
Előre is köszi.