etele866
Válasz Shaikon kommentjére
2023. febr. 5. 22:23

aha. és nincs rá mód, hogy ezt orvosolni lehessen? mert ez így nevetségesen hangzik.

Nem ,nem ide születtem . Arról van szó .hogy azért maradtak el a nyilvános passok illetve a versenyek ,mert kb 1/3 volt innen a többi meg csak a passt használta .

Shaikon
Válasz etele866 kommentjére
2023. febr. 5. 22:28

Ez a mai 888 discord : kingramzi — Today at 9:23 PM
pass academia exlusive freeroll ?

Elméletben ha az akadémia elfogadja és a 888 is akkor regnél ellenörzik és csak az tud reggelni akit jóváhagynak .De majd jön az admin és elmondja :)

omgjk94
Válasz nbzmg kommentjére
2023. febr. 8. 12:02

Sziasztok,

A kifizetés itt kb mennyi idő? MasterCardra, van esetleg valami költség a váltás kivételével?

Utóbbiról nem igazán írnak semmit a honlapon, előbbinél pedig a tapasztalat érdekelne.

etele866
Válasz nbzmg kommentjére
2023. febr. 8. 13:56

nekem 4 nap volt (ha már hitelesített a számla. a hitelesítés 6 napba telt nekik)
a pénzváltással kb 8%-ot buksz, 5% befizetéskor, 3% kifizetéskor

omgjk94
Válasz etele866 kommentjére
2023. febr. 8. 14:17

Köszi a gyors választ, hitelesített már a számla. Pénzváltás akkor annyira nem vészes szerencsére, ez belefér.

RealRaul21
Válasz nbzmg kommentjére
2023. febr. 8. 20:31

nem tudom ezek a termek minek tartanak fent ügyfélszolgálatot...

beküldtem egy cash game handet, mert nem hittem el hogy nem bot ellen játszottam

visszaírtak 5 nap vizsgálat után hogy minden rendben volt, a tournament handjének leosztásában

nyilván én sem vártam értelmes választ el, de azért ez meglepett

Madártej
Válasz nbzmg kommentjére
2023. febr. 9. 22:17

Miből gondolod, hogy bot ellen játszottál?

RealRaul21
Válasz nbzmg kommentjére
2023. febr. 11. 11:09

nehezen hittem el a lapját ami volt nála
elvileg nagy nyerő reg a limiten (14BB/100, 35K hand alapján - oké kis minta)
BU vs BB 3betelt Q8o-val (overall 3b:8%, BU vs BB: 8% 3bet stattal), 24BB-ig 4betet is callolt, természetesen 88x flop jött...

nemtudom milyen rangeibe van bent egy ilyen lap (ilyen ****ságok egyszer sem láttam tőle csak éppen ellenem csak éppen pont akkor) és természetesen minden úgy alakult hogy veszítsek

aztán az ügyfélszolgálat azóta is szórakoztat :D

megírtam nekik hogy én nem tournament handet küldtem be hanem casht, válaszként megírták hogy mi a különbség a tournament póker meg a cash game póker között :D:D:D:D:D
igen magas színvonalú a munkavégzés

popeti1
Válasz nbzmg kommentjére
2023. febr. 12. 18:00

Látok egy akadémiás freerollt a 888 on ami épp most kezdödik 0 playerrel, jelszót kér... Tudtok erröl valamit?

Admin
Válasz popeti1 kommentjére
2023. febr. 13. 11:08

Látok egy akadémiás freerollt a 888 on ami épp most kezdödik 0 playerrel, jelszót kér... Tudtok erröl valamit?

Szia! Jövőhéten ismét megrendezésre kerül. A hét második felében egy cikkben megosztjuk a részleteket.

Élő ügyfélszolgálat