popeti1
Válasz Admin kommentjére
2023. febr. 19. 17:25

Nagyszerű, köszönöm! :)

RealRaul21
Válasz nbzmg kommentjére
2023. febr. 20. 18:48

érdeklődni szeretnék hogy én vagyok ilyen szerencsétlen hogy minden egyes update esetén nem tud elindulni a program, vagy másnál is elő szokott ilyen fordulni?

értelmes választ itt sem kaptam természetesen a supporttól, általában a harmadik-negyedik reinstall talán megoldja a problémát

Zoli82
Válasz nbzmg kommentjére
2023. febr. 20. 21:57

nekem eddig rendszeresen újra kellett ilyenkor raknom, de pont a mainál nem kellett, meg is lepődtem :)

RealRaul21
Válasz Zoli82 kommentjére
2023. febr. 21. 6:27

nekem eddig rendszeresen újra kellett ilyenkor raknom, de pont a mainál nem kellett, meg is lepődtem :)

én vagy 10x töröltem és raktam újra és semmi
megcsináltam mindent amit javasoltak korábban (minek ugyebár?) aztán semmi sem történt így sem
nemkicsit felbaszott, írtam is nekik, hogy miért kell baszakodni minden egyes updatenél

azért így 2023-ig elég sok terembe játszottam és egyik sem csinálta ezt mint ez a banda update esetén....

ezt írták végül:

we are aware of a general issue that is stopping our members from accessing the 888poker application and we are working on resolving it as soon as possible.

Please note that at the moment your situation has been escalated over to our dedicated technical team who is working on sorting the matter up and that as soon as any updates are available you will be advised via email.

Admin
Válasz nbzmg kommentjére
2023. febr. 21. 16:49

Kedves Játékosok!
Akik érintettek a szoftver updateknél jelentkező problémában kérjük jelezzék nekünk azt alábbi elérhetőségeink valamelyikén. Köszönjük.

L.T.
Válasz nbzmg kommentjére
2023. febr. 26. 18:37

jó ez a PA freeroll pár magyar is van azért:-(

kamon
Válasz nbzmg kommentjére
2023. febr. 26. 18:43

Brazilok jóval többen vannak, az biztos.

Admin
Válasz nbzmg kommentjére
2023. febr. 27. 12:43

Kedves Játékosok!
Sajnos a freerollok esetében gyakran előforduló probléma az, hogy a jelszavak kikerülnek nyilvános fórumra. Felvettük a kapcsolatot a teremmel, hogy megoldást találjunk a problémára. A helyzet megoldásáig türelmeteket szeretnénk kérni köszönjük!

ivanesz
Válasz nbzmg kommentjére
2023. febr. 27. 14:59

Mi lenne ha privátban küldenétek ki a jelszót,annak aki játszani szeretne.

Admin
Válasz ivanesz kommentjére
2023. febr. 28. 14:10

Mi lenne ha privátban küldenétek ki a jelszót,annak aki játszani szeretne.

Szia!

Végül az a megoldás született, hogy a jelszó marad, annyi kiegészítéssel, hogy csak magyar számlák regisztrálhatnak a jelszó birtokában.

Élő ügyfélszolgálat