Feriboyslimshady
Válasz nbzmg kommentjére
2012. okt. 4. 14:03

tényleg 6-ra csökkentették, 2+2-n is felháborodtak rajta páran

misirulez
Válasz Feriboyslimshady kommentjére
2012. okt. 4. 17:42

tényleg 6-ra csökkentették, 2+2-n is felháborodtak rajta páran

Engem a tavalyi max 8 asztal háborított fel, lévén h 18 asztalon FR eztem, most h már csak SH megy szerintem a 6 asztal még nem para. Egyedül annyiból rossz, hogy ha már fut 6 asztal nem tudok "megnézni" egy hetediket, hogy jobb-e valamiben a már futóak közül, így mindig elő kell készíteni egy asztalt ami a leggyengébb, hogy bezárhassam ha odaérnék waitlistre, ami elég sok energiát igényel, sokszor kb lehetetlen eldönteni, hogy melyik asztal jobb.

Gondolom pacificen is maximalizálták 6ra, de ha nem lehet átmegyek, csak itt meg már VIP vagyok...

atisz
Válasz nbzmg kommentjére
2012. okt. 4. 18:11

Már kb 2 éve nincsen külön olyan, hogy Pacific poker room. Az egész a Pacific network-ön, vagy 888Network-ön van, szerintem senki nem tudja, hogy hogy kéne nevezni.

Hiába van pacificpoker.com weboldal, a 888 szoftvert tölti le.

misirulez
Válasz atisz kommentjére
2012. okt. 4. 18:22

Mindig keverem LuckyAce-t akartam írni. Viszont azt nem tudtam, hogy ilyen sok terem van a hálózatban, azt hittem 3 volt, luckyace, 888, meg ez a wood-os valami ami átment ipokerre.

zechy
Válasz nbzmg kommentjére
2012. okt. 29. 16:12

Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. 888ra regeltem és a cash asztalokon nem tudom beüzemelni a hudot(hm2). SNGéken simén megy, ötlet?

ferkocse
Válasz nbzmg kommentjére
2012. nov. 1. 16:22

én is próbálom belőni a HM2-t, de én még azt se látom hová
menti ez a kliens a hand history-kat. valaki segítsen, please!

zechy
Válasz nbzmg kommentjére
2012. nov. 1. 16:49

Szia!

Nekem megoldódott. A settingsbe be lehet állítani, hogy mentse, meg hogy hova, de nekem nem ez volt a probléma. Letöröltem meg újra raktam a szoftvert és utána jó volt.

cursor 10
Válasz ferkocse kommentjére
2012. nov. 1. 16:52

én is próbálom belőni a HM2-t, de én még azt se látom hová
menti ez a kliens a hand history-kat. valaki segítsen, please!

C:\Users\Users\AppData\Roaming\Pacificpoker\handhistory
Nekem anno ez volt beállítva,de már 1 éve nem játszottam itt.

ferkocse
Válasz zechy kommentjére
2012. nov. 1. 17:39

Szia!

Nekem megoldódott. A settingsbe be lehet állítani, hogy mentse, meg hogy hova, de nekem nem ez volt a probléma. Letöröltem meg újra raktam a szoftvert és utána jó volt.

aha, nálam nem volt kipipálva eddig a mentés...
írok nekik egyet, küldjék már el az eddigieket.

kösz a segítséget mindkettőtöknek!

csaba6729
Válasz ferkocse kommentjére
2012. nov. 2. 15:33

Pokershop freeroll

Sziasztok!

A Pokershop freerollon nyertem egy 50dolláros ticketet,amit a shopban lehet beváltani.Megtudná mondani nekem valaki,hogy hol jelenik meg ez a ticket,és hogyan lehet beváltani?

Köszi a segítséget előre is!

Élő ügyfélszolgálat