dfecco23
Válasz nbzmg kommentjére
2012. nov. 2. 22:46

"A Poker Shop freeroll versenyek nyertesei online kupont nyernek, amit a 888poker ajándékboltban válthatnak be. Ha bizonyos cikkekből hiány van, más ajándékot ajánlunk a játékosnak. A termékek kézbesítése akár 45 napot is igénybe vehet. A 888poker ajándékboltban a kupon kód csak egy alkalommal használható fel. A 888poker ajándékboltban a kupon kód max. 30 napig használható fel.
"

mati1979
Válasz nbzmg kommentjére
2012. nov. 8. 14:57

sziasztok
nincs most valami insta cashes bónuszkód?

misirulez
Válasz nbzmg kommentjére
2012. nov. 8. 15:01

Kérdezd meg chat supportban.

mati1979
Válasz misirulez kommentjére
2012. nov. 8. 15:08

Kérdezd meg chat supportban.

megvolt, csak freeroll ticketet ajánlott, az ucsó mailt meg töröltem amiben aszem volt

misirulez
Válasz nbzmg kommentjére
2012. nov. 8. 15:18

alkudozzál mondd meg fizetsz be többet is ha kell.

dfecco23
Válasz nbzmg kommentjére
2012. nov. 8. 18:14

Szerintem nem éppen engedelmes a support ilyen téren. Egyik ismerősöm befizetett 120-at, erre kapott 20$-t. Mondom, rákérdezek egy nagyobb deposit előtt, és elkezdtem supporttal "alkudozni". Rákérdeztem, hogy mennyiért mennyit adna. És végül arra lyukadtunk ki, ha befizetek 1K$-t akkor is csak 20$-t kapok. Megköszöntem neki, és zártam be az ablakot....

ferkocse
Válasz nbzmg kommentjére
2012. nov. 10. 8:27

hi.
888pokeren hogyan tudom megnézni a bónuszom állapotát?
ha rámegyek a "my account"-ra, akkor bedobja a "my bonuses"
fület, de egy weboldalon, ahol pont nem jelenít meg semmit...
kliensen belül nem látszódik ez valahol? én nem látom :)

Bumbanas
Válasz dfecco23 kommentjére
2012. nov. 10. 11:11

Szerintem nem éppen engedelmes a support ilyen téren. Egyik ismerősöm befizetett 120-at, erre kapott 20$-t. Mondom, rákérdezek egy nagyobb deposit előtt, és elkezdtem supporttal "alkudozni". Rákérdeztem, hogy mennyiért mennyit adna. És végül arra lyukadtunk ki, ha befizetek 1K$-t akkor is csak 20$-t kapok. Megköszöntem neki, és zártam be az ablakot....

Nekem 2K$ depositért 400$ bónuszt ajánlottak. :)

Bumbanas
Válasz ferkocse kommentjére
2012. nov. 10. 11:13

hi.
888pokeren hogyan tudom megnézni a bónuszom állapotát?
ha rámegyek a "my account"-ra, akkor bedobja a "my bonuses"
fület, de egy weboldalon, ahol pont nem jelenít meg semmit...
kliensen belül nem látszódik ez valahol? én nem látom :)

Ez a sz.. oldal mindig IE-ben nyílik meg és alul fel szokott dobni egy security üzenetet, ahol jóvá kell hagynod a fene se tudja már mit és beállítani, hogy mindig ez legyen itt az alapértelmezett, utána frissítesz és tadadam ott vannak a bónuszok: hátralévő, aktívak jól, kijátszottak duplán. :)

ferkocse
Válasz Bumbanas kommentjére
2012. nov. 10. 15:17

Ez a sz.. oldal mindig IE-ben nyílik meg és alul fel szokott dobni egy security üzenetet, ahol jóvá kell hagynod a fene se tudja már mit és beállítani, hogy mindig ez legyen itt az alapértelmezett, utána frissítesz és tadadam ott vannak a bónuszok: hátralévő, aktívak jól, kijátszottak duplán. :)

megnyitottam mozilla-val, úgy látszik, hogy van több "pending" és egy "immediate"
státuszban lévő bónuszom, és mind aktív. már játszottam jópár sng-t (úgy 50-et), mióta
befizettem, de mégis az oldalt lévő kijelzőkön 0% áll...
állítólag az asztalokon is kellene lenni állapotjelző csíknak, nálam az sincs.
mit csinálok rosszul? veszteni kellene, hogy lássam, hogy pörögnek? ;)

Élő ügyfélszolgálat