"A Poker Shop freeroll versenyek nyertesei online kupont nyernek, amit a 888poker ajándékboltban válthatnak be. Ha bizonyos cikkekből hiány van, más ajándékot ajánlunk a játékosnak. A termékek kézbesítése akár 45 napot is igénybe vehet. A 888poker ajándékboltban a kupon kód csak egy alkalommal használható fel. A 888poker ajándékboltban a kupon kód max. 30 napig használható fel.
"
sziasztok
nincs most valami insta cashes bónuszkód?
Kérdezd meg chat supportban.
Kérdezd meg chat supportban.
alkudozzál mondd meg fizetsz be többet is ha kell.
Szerintem nem éppen engedelmes a support ilyen téren. Egyik ismerősöm befizetett 120-at, erre kapott 20$-t. Mondom, rákérdezek egy nagyobb deposit előtt, és elkezdtem supporttal "alkudozni". Rákérdeztem, hogy mennyiért mennyit adna. És végül arra lyukadtunk ki, ha befizetek 1K$-t akkor is csak 20$-t kapok. Megköszöntem neki, és zártam be az ablakot....
hi.
888pokeren hogyan tudom megnézni a bónuszom állapotát?
ha rámegyek a "my account"-ra, akkor bedobja a "my bonuses"
fület, de egy weboldalon, ahol pont nem jelenít meg semmit...
kliensen belül nem látszódik ez valahol? én nem látom :)
Szerintem nem éppen engedelmes a support ilyen téren. Egyik ismerősöm befizetett 120-at, erre kapott 20$-t. Mondom, rákérdezek egy nagyobb deposit előtt, és elkezdtem supporttal "alkudozni". Rákérdeztem, hogy mennyiért mennyit adna. És végül arra lyukadtunk ki, ha befizetek 1K$-t akkor is csak 20$-t kapok. Megköszöntem neki, és zártam be az ablakot....
hi.
888pokeren hogyan tudom megnézni a bónuszom állapotát?
ha rámegyek a "my account"-ra, akkor bedobja a "my bonuses"
fület, de egy weboldalon, ahol pont nem jelenít meg semmit...
kliensen belül nem látszódik ez valahol? én nem látom :)
Ez a sz.. oldal mindig IE-ben nyílik meg és alul fel szokott dobni egy security üzenetet, ahol jóvá kell hagynod a fene se tudja már mit és beállítani, hogy mindig ez legyen itt az alapértelmezett, utána frissítesz és tadadam ott vannak a bónuszok: hátralévő, aktívak jól, kijátszottak duplán. :)