Javaslom mindenkinek a 888-at, nagyon jó kis terem.
Eddig tökre megérte 220 órát elhedzappolgatnom ott.
mielőtt belelovallnád magad: blog! :)
szerk.: (hogy ne legyen annyira off) 888Poker reviews | PokerScout
nyelv
sziasztok most töltöttem az akadémiáról 888 póker és nem tudom nyelvet átállítani magyarra egyedül az angolt engedi semmi más választási lehetőség nincsen?
nincs, meg kell tanulni angolul :) egyébként nem olyan ördöngős dolog
Online Poker at 888 poker official site | Get Free Bonus Now!
Jobb oldalt felül ki tudod választani a nyelvet. Ha magyarra állítod, akkor magyarul tölti le. (Kliensbe magyar és angol nyelvet is ki tudsz majd választani.)
Üdv,
Tervezek venni HH-t NL50 sh-ra. 2 millió handről lenne szó 40 dollárért. Ha esetleg társulna valaki akkor dobjon egy privátot, és a részleteket megbeszéljük ott.
time banket hogy a sovány malac kunkori farkába lehet aktiválni?
time banket hogy a sovány malac kunkori farkába lehet aktiválni?
haha :D egyszer akartam hand history-t venni, emailt írtam hogy x.y-ról kéne, azt mondták csak random lehet kérni :) háhh, mondom akkor nincs biznisz. nagy részükkel az életben nem fogok egy asztalhoz ülni... eleve fishekről nem is kérnék adatokat, regekről meg nem lehet külön. akkor meg minek?
haha :D egyszer akartam hand history-t venni, emailt írtam hogy x.y-ról kéne, azt mondták csak random lehet kérni :) háhh, mondom akkor nincs biznisz. nagy részükkel az életben nem fogok egy asztalhoz ülni... eleve fishekről nem is kérnék adatokat, regekről meg nem lehet külön. akkor meg minek?