Exec
Válasz nbzmg kommentjére
2013. szept. 20. 7:08

itt játszottam ki a HM2-t meg is kaptam semmi gond nem volt, rengeteg értsd, rengeteg a rossz játékos, 50+VP az teljesen normális ill a 40%+ F/P asztalok. Sajnos pont ezért sosem "tudhatod" mi van ellenfelednél egyszer egy 27 fullal szedték le az AA-mat. Játékos mennyiség nem túl sok de akad azért asztal micro-n. Ez volt a 3. terem ahol játszottam de sehol nem volt még ennyi river beat mint itt, tudom sokak szerint ez paranoia és a bad luck áthárítása stb. de a saját véleményem hogy igenis manipulálva van az rng, arról nem beszélve hogy kb 1.5* a rake mint máshol. Ahogy kijátszottam a bonust húztam is el gyorsan és sosem megyek vissza.

dr.drogba
Válasz Exec kommentjére
2013. szept. 20. 8:35

itt játszottam ki a HM2-t meg is kaptam semmi gond nem volt, rengeteg értsd, rengeteg a rossz játékos, 50+VP az teljesen normális ill a 40%+ F/P asztalok. Sajnos pont ezért sosem "tudhatod" mi van ellenfelednél egyszer egy 27 fullal szedték le az AA-mat. Játékos mennyiség nem túl sok de akad azért asztal micro-n. Ez volt a 3. terem ahol játszottam de sehol nem volt még ennyi river beat mint itt, tudom sokak szerint ez paranoia és a bad luck áthárítása stb. de a saját véleményem hogy igenis manipulálva van az rng, arról nem beszélve hogy kb 1.5* a rake mint máshol. Ahogy kijátszottam a bonust húztam is el gyorsan és sosem megyek vissza.

Sajnos nekem is ez a tapasztalatom,de mivel én sem vagyok(voltam :) ) csaláshivö nem akartam reklámozni.Valami tuti nem stimmel itt....

AlcoholPro
Válasz Exec kommentjére
2013. szept. 20. 8:52

Pokerstarst már próbáltad? Az még lolosabb.

Gaabeesz
Válasz AlcoholPro kommentjére
2013. szept. 20. 9:33

Pokerstarst már próbáltad? Az még lolosabb.

888-nál én sem találtam még durvábbat :)

Kamanduk
Válasz AlcoholPro kommentjére
2013. szept. 20. 9:34

Eleinte ellenem is csalt az RNG itt, de felfedeztem a megoldást. Egyszer amikor kék pólóban játszottam és szürke zokni volt rajtam, rendesen kitartottak a lapjaim. Azóta ki se mosom ezeket a ruháimat.

Máskor észrevettem, hogy amikor fdraw-m van és allin kerülünk, 7-szer rá kell kattintani gyorsan az ellenfél avatarjára és egyszer körbeforogni a forgószékkel, és akkor az esetek 95 %-ban lejön a flush.

Ha meg beírod a chatbe, hogy double me up, akkor 10 handen belül kapsz egy KK-t.

Még sok ilyen titkos dolog lehet, amit még nem fedeztem fel. Ti is írjátok meg, ha találtok ilyesmit! :)

Gaabeesz
Válasz nbzmg kommentjére
2013. szept. 20. 9:52

Vannak bajok :)

möster
Válasz Kamanduk kommentjére
2013. szept. 20. 10:25

Eleinte ellenem is csalt az RNG itt, de felfedeztem a megoldást. Egyszer amikor kék pólóban játszottam és szürke zokni volt rajtam, rendesen kitartottak a lapjaim. Azóta ki se mosom ezeket a ruháimat.

Máskor észrevettem, hogy amikor fdraw-m van és allin kerülünk, 7-szer rá kell kattintani gyorsan az ellenfél avatarjára és egyszer körbeforogni a forgószékkel, és akkor az esetek 95 %-ban lejön a flush.

Ha meg beírod a chatbe, hogy double me up, akkor 10 handen belül kapsz egy KK-t.

Még sok ilyen titkos dolog lehet, amit még nem fedeztem fel. Ti is írjátok meg, ha találtok ilyesmit! :)

én gyakran használom az "IDDQD" és az "IDKFA" cheat-et! (termet nem mondok)
ilyenkor végig kitartanak az AA-ok, és úgy rebuyolok, hogy nem az én bankrollomról fogy a pénz!

true story!

Maxxxika
Válasz nbzmg kommentjére
2013. szept. 20. 10:35

Erre a témára én is vevő vagyok a 888-cal kapcsolatban. :D

ferkocse
Válasz nbzmg kommentjére
2013. szept. 20. 10:54

ennyi baromságot rég olvastam egy helyen

Exec
Válasz nbzmg kommentjére
2013. szept. 20. 13:46

úgy látom ez a téma jól feldobja a fórumot ;), na mentem venni kék pólót!

Élő ügyfélszolgálat