dfecco23
Válasz nbzmg kommentjére
2013. aug. 23. 12:28

Amúgy, ha valaki, aki játszik itt ( MTT-t ) és HM1-et használ, az írja már meg, hogy milyen beállításokkal stabil a HUD-ja a versenyeken. Állandóan sz*pok, ha átültet másik asztalhoz. Csúszkál össze-vissza a nyamvadt HUD. Prefered seated mind a teremnél, mind a HM-nél be van állítva. Mi az amit esetleg még állítani kéne?

Köszi előre is a segítséget.

gzp74
Válasz dfecco23 kommentjére
2013. aug. 23. 15:14

Amúgy, ha valaki, aki játszik itt ( MTT-t ) és HM1-et használ, az írja már meg, hogy milyen beállításokkal stabil a HUD-ja a versenyeken. Állandóan sz*pok, ha átültet másik asztalhoz. Csúszkál össze-vissza a nyamvadt HUD. Prefered seated mind a teremnél, mind a HM-nél be van állítva. Mi az amit esetleg még állítani kéne?

Ez sajnos nálam és a csapattársaimnál is ilyen. Valószinüleg egyszerüen nem müködik jól. A fontosabb versenyen húzd a helyére mindig, a többin meg van, ahogy van éppen. Ha kell a HUD valakiről a többin, egy adott handben, akkor éppen megkeresem név alapján az elcsúszottak között. De ha esetleg mégis találnál megoldást, akkor szólj légyszives, mert nekünk nem sikerült :(

BennyGothiv
2013. aug. 23. 19:42

Nálam jó.Kliensben és HMben is be van állítva a prefered seat és külön HUdot használok hozzá,nem ugyan azt,mint cgn.De Sajnos nem vagyok egy HM guru,addig csesztettem,míg jó lett.Ha konkrétum kell, h mi mire van állítva,szívesen megnézem.

dfecco23
Válasz nbzmg kommentjére
2013. aug. 23. 20:51

Szia!

Köszi, hogy írtál. Az az igazság, hogy nem tudom elképzelni, hogy mi nincs ****án belőve. Több gépen is szenvedek ezzel a gonddal. Próbáltam már én is mindent. De eddig nem igazán találtam meg az ellenszert.
Mondjuk az rendkívül érdekes, hogy SH MTT-ken meg minden jó.

Várom továbbra is , hátha tud valaki valami okosságot.

BennyGothiv
2013. aug. 23. 21:51

Hmben prefered seat mttk-nél nincs 6maxon hagyva?

pawncl0wn
2013. aug. 23. 22:29

Szia!

Köszi, hogy írtál. Az az igazság, hogy nem tudom elképzelni, hogy mi nincs ****án belőve. Több gépen is szenvedek ezzel a gonddal. Próbáltam már én is mindent. De eddig nem igazán találtam meg az ellenszert.
Mondjuk az rendkívül érdekes, hogy SH MTT-ken meg minden jó.

Várom továbbra is , hátha tud valaki valami okosságot.

A HM1 a 888 tour asztalokat valamiért 10max-nak érzékeli, ha megnyitod a table managert, akkor ez látszik is. Table managerben jobb klikk az asztal nevére, pipáld be, h 9max, okézd le, húzd be a statokat, majd mentsd el. Innentől már csak minden tour indulásánál ki kell választanod, h 9max és jó is lesz :)

dfecco23
Válasz pawncl0wn kommentjére
2013. aug. 24. 0:11

A HM1 a 888 tour asztalokat valamiért 10max-nak érzékeli, ha megnyitod a table managert, akkor ez látszik is. Table managerben jobb klikk az asztal nevére, pipáld be, h 9max, okézd le, húzd be a statokat, majd mentsd el. Innentől már csak minden tour indulásánál ki kell választanod, h 9max és jó is lesz :)

Köszi szépen. Nagy király

:cool: Már csak most a HUD beállításokkal kell majd bajlódni, mert most egészen mást jelenít meg, mint ami eddig az alap HUD-om volt. De talán sikerül majd rájönnöm ;)

titcar
Válasz KillBill100 kommentjére
2013. aug. 24. 6:55

a noteokat hol tárolja?

már meglett users>your name>documents>888poker>playersnotes)

bubucmester
Válasz nbzmg kommentjére
2013. szept. 9. 1:06

Srácok, ugye van itt is speed poker? Ha igen, akkor mennyire népszerű, délután/esténként mennyien szokták játszani? Köszi!

Szücsi
Válasz nbzmg kommentjére
2013. szept. 9. 6:21

nem, itt nincs speed poker

Élő ügyfélszolgálat