balint2005
Válasz GStealer kommentjére
2014. aug. 15. 6:42

Köszi, de nem háttércserére gondoltam hanem kicsit komolyabb változtatásra, pl a játékosok elrendezésének módosítására, mert a hudokkal nekem kicsit sűrű az asztal, de végülis csak megszokás kérdése. :)

Netrol
Válasz nbzmg kommentjére
2014. aug. 15. 8:38

Nekem rohadtul nem megy a HUD 888-on, már mindent próbáltam de nem megy a PT4!

misirulez
Válasz balint2005 kommentjére
2014. aug. 15. 10:12

Köszi, de nem háttércserére gondoltam hanem kicsit komolyabb változtatásra, pl a játékosok elrendezésének módosítására, mert a hudokkal nekem kicsit sűrű az asztal, de végülis csak megszokás kérdése. :)

Mod - Themes

barack
Válasz nbzmg kommentjére
2014. aug. 20. 22:11

Mai befizetésnél vettem észre, hogy indokulatlanul az eddig $-ban charge-oló 888 cashier ezúttal HUF-ban akart levonni. Pedig még 2 hete $-ban depositoltam, azóta nem cashoutoltam és nem csináltam semmit. Szóval legyetek figyelmesek, ha nem akartok súlyos konverziós díjakat fizetni.

Venomorph
Válasz egyszercsak kommentjére
2014. aug. 23. 14:21

Sziasztok!

Nagyjából másfél éve 200-220 $-al a számlámon hagytam abba a játékot a teremben. Most eszembe jutott, hogy cashoutolni kéne. Böngészőből léptem be a kliensbe, hogy ne kelljen telepíteni.

Na most 3 kérdésem lenne:
1. Hogy lehet az, hogy most csak 85$ van a számlámon, amikor biztos vagyok benne hogy több mint dupla ennyit hagytam bent.
2. Miért nincs Skrill(Moneybookers) opció a withdrawalnál amikor arról fizettem be? (esetleg ez csak böngészőben nincs?)
3. Miért elérhetetlen a support hetek óta?

A segítséget előre is köszönöm.

Fluxxxi
Válasz nbzmg kommentjére
2014. aug. 27. 8:03

Sziasztok! Lehet a 888-on beállítani limitet, arra vonatkozólag, hogy mekkora téteken tudj játszani az egyes játék típusokban, mint ahogy a PS-en is?

Puszu
Válasz Venomorph kommentjére
2014. aug. 27. 8:14

ha jol tudom egy x ido utan az accountodat atminositik dormant accra,inactiv lesz es minden vonnak belole valamennyi osszeget,amig az nulla nem lesz. sajna ez van,benne van a T&C-ban is.

Szecska
2014. aug. 27. 8:25

A masik, hogy tudtommal valami jogszabaly miatt a skrill (es neteller) adataidat csak fel evig orzi meg, tehat ha regebben hasznaltad, akkor be kell fizetni a minimumot, es utana rogton megjelenik a lehetosegek kozott (ez majdnem minden teremnel igy van)

Puszu
Válasz nbzmg kommentjére
2014. aug. 27. 9:14

na asszem minden honapban a szamlan levo penz 10%-at vonjak le,valami ilyesmi remlik

szigma
2014. aug. 27. 19:47

Sziasztok!

Nagyjából másfél éve 200-220 $-al a számlámon hagytam abba a játékot a teremben. Most eszembe jutott, hogy cashoutolni kéne. Böngészőből léptem be a kliensbe, hogy ne kelljen telepíteni.

Na most 3 kérdésem lenne:
1. Hogy lehet az, hogy most csak 85$ van a számlámon, amikor biztos vagyok benne hogy több mint dupla ennyit hagytam bent.
2. Miért nincs Skrill(Moneybookers) opció a withdrawalnál amikor arról fizettem be? (esetleg ez csak böngészőben nincs?)
3. Miért elérhetetlen a support hetek óta?

A segítséget előre is köszönöm.

Szia!
Az okot már leírták előttem.
Próbáld meg írj egy szívhez szóló levelet a support-nak, hogy Te ezt nem tudtad és elutaztál hosszabb időre olyan helyre ahol nem volt internet.
Nekem 2-3 éve ez bejött és visszaadták a levont összeget.

Élő ügyfélszolgálat