Sziasztok!
Ahhoz, hogy egy másik játékosnak pénzt küldjek, kell hogy előtte legyen egy befizetésem? Vagy csak a kifizetésnél szükséges?
Köszi a választ, ez jó hír! :D
Micsoda megbecsülés :D:
Wild Weekend Sale!
Come boost your bankroll in time for a crazy weekend of poker with this amazing offer…
Accumulate 160 Status Points by 31-08-2014
& get 3 FREE tournament ticket/s, each with a $3 value!
Hurry! The clock is ticking!
Bargains like this don't last forever.
Offer ends in…
Itt nincs valami reload sosem?, 1x volt bonusom, nem most volt,de azóta semmi...vagy itt sosem adnak?
Itt nincs valami reload sosem?, 1x volt bonusom, nem most volt,de azóta semmi...vagy itt sosem adnak?
Hát azóta megváltozott,konkrétan nem adnak semmit...!! pár freerol ticket:)
Hát azóta megváltozott,konkrétan nem adnak semmit...!! pár freerol ticket:)
Érdekes most nekem is csak úgy magától átrakták Ft pénzemre és buktam 40$-t a befizetéssel, mert a supportos felajánlott egy bonuszt. Miután befizettem szólt hogy sorry valamit félrenézett, nem jár nekem bonus. Panaszkodtam emailben emiatt és hozzám vágtak egy 100$.-os bonuszt. Szal +60$ lett végülis így a móka... szerintem nem ******kodni akarnak csak simán sötétek a supportosok.
Befizetés előtt még ha nem is adnak bonuszt mindig csekkoljátok le, a live chatben hogy USD-re van-e állítva a főszámlátok és ha igen mehet a depo. Az iszonyat összegek ki-be fizetése az MB rakebackre gyúrva pedig továbbra is tiltást von maga után, úgyhogy azzal csak akkor érdemes játszani ha nem terveztek hosszútávra a teremben.
szerintem nem ******kodni akarnak