ProAdel89
Válasz csokiasaxe kommentjére
2014. aug. 30. 0:54

Sziasztok!

Ahhoz, hogy egy másik játékosnak pénzt küldjek, kell hogy előtte legyen egy befizetésem? Vagy csak a kifizetésnél szükséges?

Nem szükséges, nyugodtan kuldhetsz, befizetés és kifizetés nélkül is

csokiasaxe
Válasz ProAdel89 kommentjére
2014. aug. 30. 10:51

Köszi a választ, ez jó hír! :D

Bumbanas
Válasz barack kommentjére
2014. szept. 1. 9:21

Micsoda megbecsülés :D:

Wild Weekend Sale!

Come boost your bankroll in time for a crazy weekend of poker with this amazing offer…

Accumulate 160 Status Points by 31-08-2014
& get 3 FREE tournament ticket/s, each with a $3 value!

Hurry! The clock is ticking!
Bargains like this don't last forever.
Offer ends in…

Én egyszer kaptam 14db 7$-os jegyet. :P

Csede45
Válasz Bumbanas kommentjére
2014. szept. 1. 15:04

Itt nincs valami reload sosem?, 1x volt bonusom, nem most volt,de azóta semmi...vagy itt sosem adnak?

Kamanduk
Válasz Csede45 kommentjére
2014. szept. 1. 16:10

Itt nincs valami reload sosem?, 1x volt bonusom, nem most volt,de azóta semmi...vagy itt sosem adnak?

Én még nem kaptam, pedig vagy 5-ször beszéltem supporttal róla... mindig a "let me check it for you" és a "sorry, there is no bonus for you this time" szöveg jött :)

Persze azt is mondták, hogy ha sokszor befizetek, akkor majd lesz egyszer, de a kérdésre, hogy mekkora összeget kell elérnem a depokkal, azt mondták, hogy azt nem mondhatják meg. :D

Ultar
2014. szept. 1. 16:39

Régen fizettem be ide, de akkoriban mindig úgy volt, hogy beírtam az összeget, s állandóan jött a live chat, hogy, ha még valamennyit befizetnék, akkor adnának bónuszt. Azóta persze lehet, hogy ez változott. :confused:

Csede45
Válasz Ultar kommentjére
2014. szept. 2. 12:58

Hát azóta megváltozott,konkrétan nem adnak semmit...!! pár freerol ticket:)

Shaikon
2014. szept. 2. 13:10

Hát azóta megváltozott,konkrétan nem adnak semmit...!! pár freerol ticket:)

Az még a jobbik eset .Ha befizetsz ,kiutalsz ,befizetsz ,kiutalsz akkor egy idő után elkezdik más valutába átváltani a pénzt és emiatt szólni kell állandóan.Néha meg random kiraknak .

misirulez
Válasz nbzmg kommentjére
2014. szept. 2. 14:47

Érdekes most nekem is csak úgy magától átrakták Ft pénzemre és buktam 40$-t a befizetéssel, mert a supportos felajánlott egy bonuszt. Miután befizettem szólt hogy sorry valamit félrenézett, nem jár nekem bonus. Panaszkodtam emailben emiatt és hozzám vágtak egy 100$.-os bonuszt. Szal +60$ lett végülis így a móka... szerintem nem ******kodni akarnak csak simán sötétek a supportosok.

Befizetés előtt még ha nem is adnak bonuszt mindig csekkoljátok le, a live chatben hogy USD-re van-e állítva a főszámlátok és ha igen mehet a depo. Az iszonyat összegek ki-be fizetése az MB rakebackre gyúrva pedig továbbra is tiltást von maga után, úgyhogy azzal csak akkor érdemes játszani ha nem terveztek hosszútávra a teremben.

misirulez
Válasz misirulez kommentjére
2014. szept. 2. 14:49

szerintem nem ******kodni akarnak

Miért csillagozza ki a fórum a c1gany szót?
Ez nem szép dolog!
Rasszisták vagytok?

Élő ügyfélszolgálat