misirulez
Válasz szigma kommentjére
2014. aug. 28. 2:05

Nekem 2-3 éve ez bejött és visszaadták a levont összeget.

whaaaaooo.
Mondjuk nem tudom mekkora összegről volt szó, de ez a mai világban elég ritka...

titcar
Válasz misirulez kommentjére
2014. aug. 28. 21:25

Deposit $880 or more using promo code: WILDSALE
& get a $90 BONUS!

de ha valaki megtalálja, hogy hol jelenik meg, az írja meg plz :D
(mailban jött)

Tibibacsi
Válasz nbzmg kommentjére
2014. aug. 29. 4:37

Megkérdeztem live chaten, nem tudott erről a bónusz kódról a csaj (azt írtam neki hogy valahol a neten találtam). Ettől függetlenül, lehet kipróbálom.

titcar
Válasz Tibibacsi kommentjére
2014. aug. 29. 7:24

Megkérdeztem live chaten, nem tudott erről a bónusz kódról a csaj (azt írtam neki hogy valahol a neten találtam). Ettől függetlenül, lehet kipróbálom.

nekem azt írták 72 óra alatt íródik jóvá, szóval addig enm tolom ott, meglássuk :D

mattack
Válasz nbzmg kommentjére
2014. aug. 29. 8:10

Nekem ilyen jött most:

Wild Weekend Sale!

Come boost your bankroll in time for a crazy weekend of poker with this amazing offer…

Deposit $15 or more using promo code: WILDSALE
& get a $5 BONUS!

Hurry! The clock is ticking!
Bargains like this don't last forever.
Offer ends in… 02 days 18 hours 49 minutes
DEPOSIT NOW

Bumbanas
Válasz nbzmg kommentjére
2014. aug. 29. 12:53

Ezek a "WILDSALE" bónuszok egyénre szabottak és a support nem tud róluk (vagy letagadja). Csak annak jár aki ilyen e-mailt kap. Én hónap elején 1935$ (???) befizetése fejében kaptam 100$ bónuszt. Rögtön a számlára rakják, de csak valamennyi játék után lehet kivenni (pontos feltételek az e-mailben szoktak lenni).
Ha szeretnétek ilyet, akkor ez az eljárás: 1. Pénz be 2. Játék 2-3-5 napig 3. Pénz ki 4. Várunk... 5. Jön a bónusz ajánlat. Nálam ez már 2x bevált 100-100$ értékben, ráadásul kapok visszatérítést a befizetés után :).

fejes1988
Válasz barack kommentjére
2014. aug. 29. 16:50

Mai befizetésnél vettem észre, hogy indokulatlanul az eddig $-ban charge-oló 888 cashier ezúttal HUF-ban akart levonni. Pedig még 2 hete $-ban depositoltam, azóta nem cashoutoltam és nem csináltam semmit. Szóval legyetek figyelmesek, ha nem akartok súlyos konverziós díjakat fizetni.

depóznék, és most nekem is HUF-ban akarja terhelni a Skrillemet. mi a megoldás?

barack
Válasz nbzmg kommentjére
2014. aug. 29. 17:46

Emailt írsz nekik vagy online chaten is át tudják állítani.

barack
Válasz nbzmg kommentjére
2014. aug. 29. 21:29

Micsoda megbecsülés :D:

Wild Weekend Sale!

Come boost your bankroll in time for a crazy weekend of poker with this amazing offer…

Accumulate 160 Status Points by 31-08-2014
& get 3 FREE tournament ticket/s, each with a $3 value!

Hurry! The clock is ticking!
Bargains like this don't last forever.
Offer ends in…

csokiasaxe
Válasz nbzmg kommentjére
2014. aug. 30. 0:39

Sziasztok!

Ahhoz, hogy egy másik játékosnak pénzt küldjek, kell hogy előtte legyen egy befizetésem? Vagy csak a kifizetésnél szükséges?

Élő ügyfélszolgálat